İade değişim kararından senden fark talep edemezler. Bu ne saçma iş. Ya ürünün değişimi sağlanacak ya da sana fatura iadesi yapılacak. Eğer fatura fiyatına...
Hocam bir de topluluk oluşturmuşlar ararlarında sürekli mesajlarımı şikayet edip sildirmeye falan çalışıyorlar. Ben o forumda 10 yıl önce qled vs oled...
Konu için teşekkürler. Cok değerli bilgiler içeriyor, hele ki bu ekonomik durumda insanların zar zor kazandığı paraları sırf pazarlama ve reklam parası...
Forumlarda bu televizyonlarla ilgili o kadar çok bilgi kirliliği ve yanlış yönlendirme görüyorum ki, konunun teknik arka planını ve kritik noktalarını...
Merhaba hocam, söyledikleriniz doğru, lg bu panel özelinde hiçbir şekilde seri üretimdeki panelleri grundig gibi firmalara vermez. Elinde stoğunda kalan...
Aklı olan asla bulaşmasın. bak asla ama asla. 499 TL fiyatla başlatıp, Bizde asla zam olmaz zırvalarıyla bir ay sonra 699 TL yaptılar. Şimdi de 950 TL ve...
Dostum gördüklerime mi inanayım seni bu işkembeden attıklarına mi?
1781966593
Varsa buyur yardımcı ol çözsün arkadaşın çözümün ne Kartı değiştir mi olacak...
bilgiler için teşekkür ederim ve bidaha poco veya xiaomi kolay kolay almayı düşünmüyorum ne kadar f/p ve kaliteli olsalarda yazılım konusunda hala kötüler...
siyah olanı 1 haftadır kullanıyorum full yükte 15dk test ettim sıkıntı çıkmadı şuanlık memnunum ama uzun kullanımda ne olur bilemem.Bu arada örgü kablo