Nova 1'i mikrofonu dışında beğenmiştim ama Mchose V9 Pro daha mantıklı geldi aralarında 400-500 tl fark var.
1769208770
V9 Pro aldım ama teşekkürler...
Nova 1 var bende gg uygulmasından ayar yaptıktan sonra memnundum ama bir türlü mikrofonu yapamadım veya modelin kendi böyle ses aşırı kısık gidiyordu karşı...
Şuan ki hilecileri bile umursamıyorlar ondan ban yemezsin.Eğer işini garantiye almak istiyorsan yeni bir hesap açıp aile paylaşımı yaparsın ordan oyunlarını...
Geçmiş olsun hocam,mikrofon dışında incellemelerde böyle bir şey karşılaşmadım.Eğer bütçeniz yetiyorsa V9 Pro alabilirsiniz.Bugün sipariş ettim ve kullanıcı...
Havit ucuz diye eklemiştim ama dediğiniz ses sorununu incelemelerde bir çok kişi yaşıyor.Özellikle ses kasma konusunda baya kötü diyorlardı.H1'i bende...
Havit kesinlikle alma ses kalitesi kötü ve hafif olması için kulak pedleri deri değil kumaş. En kötü yanı da sesi ne kadar az açarsan aç dışarıya da aynı...
Merhabalar,daha önce'de kulaklık ile bir konu açmıştım ve orda ki öneriler ve kendi beğendiklerimi youtube ve forum üzerinden incellemelerine bakıp 8...