9850x3d daha fazla güç tüketiyor, aradaki GHZ farkı oyunlarda FPS olarak bence inanılmaz fark yaratmayacak ki overclock ile 9800x3d 5.4 GHZ görüyor bence...
5'li almıştım ben, uğultu sesi birinde var ama kulaklık takılı olunca duymuyorum ya da alıştım artık bilmiyorum. Yüksek rpm'de zaten uğultu sesinden çok fan...
İyi yapmışsın valla. Bende de egzozda NF-S12A var önde de 3 adet NF-A12x25 var şimdi sıvı soğutmanın fanlarını da bu NF-A14x25 G2 versiyonu çıktı onlarla...
P12 modellerinde hava gürültüsü pek yok o konuda iyi. Sorun rezonans diye geçen uğultu sesi yapıyor olması, ya motor ya da gövde tasarımından kaynaklı bir...
%5'in altında çalışmıyor diye tercih ettim. Bu fiyata başka çalışmayan var mı sanmıyorum. Biosdan ayarını yaptıktan sonra rahatsız edeceğini sanmıyorum...
MSI MPG VELOX 100P kasama Arctic P14 ve P12 almıştım 2-3 hafta önce bir daha Arctic markasına kesin bulaşmayacağım dedim. Ben hayatımda böyle bir fan sesi...
Arkadaşlar MSI MPG VELOX 100P AIRFLOW kasam var. 2 adet 140mm çok sessiz a-rgb kasa fanı arıyorum. Bütçe sorunu yok ne önerirsiniz ses gerçekten çok sessiz...
Fizik nesnelerinin birden fazla örtüşen dışbükey su hacmiyle etkileşime girdiği bir durum düzeltildi.
Çeşitli oyuncu kırpma ayarlamaları.
Radar mini...