GÜNCELLEME NOTU: MADDELERİ OKU!!
UYARI !!
Düşük işlemcilere biraz fazla güçlü ekran kartı önermemin sebebinin anlaşılmadığını farkettim..
(Bende biliyorum...
Braun 1 serisi kullandım senelerce bıçağının ömrü bitti yeniledim, eleği yeniledim vs hiç ilki gibi olmadı. Bunun 3000 serisi olanını kullanıyorum eylülden...
Alıyor mu güzel hiç jilet vurmadım sakalıma hep makineyle aldım eskidi makinem baya eğer çok mumnun olunucak bi makineyse alıcam ne diyorsunuz
Birde tıraş...
NVIDIA EKRAN KARTLARI İÇİN CEVAP BELLİ, YENİ SERİ (4000, 5000) OLMASI DEĞİL, EN ÜST VERSİYON (..90) OLMASI DAHA ÖNEMLİ!
Not: Bu önemli tespit, özellikle en...
Aga canlı destepe soruyorum diyo ki uygun değilsiniz herşeyi yaptım neden uygun değilim uygun değilsiniz diyo aynısını bidaha soruyom yine uyhun değilsiniz diyo
deniyim hocam
1734431552
saolun hocam 170w model garanti sebebine neyi kontrol etmeleri gerek detaylı olarak ne yazıyım garantiye gönderirken adaptörüde...
hocam lütfen sorunu düzgün anlayın 170w taki sorunu bende biliyıorum fazla güç tükettiğinde şarjdaykende yavaş yavaş azalıyor şarjı ama sıkıntı bu değil...
Lenovo 15iax9 rtx 4050 modeline sahibim daha bu yazın sonunda aldım. Şu ana kadar hiç bi problemim yoktu fakat son 2 3 gündür şarjı %100 olduğu halde...
Aga dünyanın en saçma şeyi hayvan ithal etmek babam hayvancı benim öyle çok büyük bi çiftliğimzi yok adamlar hayvan ithal ediyo türkiyedeki et fiyatı düşüyo...