Mağazadan alacağım için Vatan, Teknosa veya Media Markt gibi yerlerden önerirseniz sevinirim şuan aklımda Acer Nitro 5 var ısınma sorunu olmayan cihazlar...
Önceliğim tabikide Ekran kartı watt değerinin yüksek olması yazılım+edit içinde kullanacağım için %100 Srgb olmasıda benim için önemli 1TB hafıza ve 16Gb...
Genel anlamda memnunum. Performans eksikliği aşırı ısınma vb durumlarla karşılaşmadım. Ekranı çok iyi 165hz 3ms direkt kendini belli ediyor üstüne %100srgb...
Bu cihaz i7 12650 4060lı model 165hz 3ms ekran var farklı gelirse kapıdan iade edersin satıcı trendyol zaten sıkıntı olmaz. Aynı cihazı kullanıyorum aklında...
Hocam memnun musunuz sizin için + - leri nelerdir ürünün ısınma ve ses gibi sorunları var mı acaba
1726640663
Birde atmış olduğum linkteki model mi yoksa...
Trendyolda ürün kodu başka verilmişti bulamamıştım böyle teşekkür ederim, fakat aklımda soru işareti var acaba bu ürün mü gelir yoksa ürün kodunu verdikleri...
Trendyoldan Acer Nitro 5 Almayı düşünüyorum fakat Acer'in kendi sitesinde 3000 serisi ekran kartı diye gösterirken Trendyolda 4060 140w gösteriyor ve Ram...
2 Model arasında kaldım iki modelde İntel fakat sonradan aklıma geldi AMD fikri aynı işlemcilerin AMD karşıtı nedir veya intel kullansam daha mı iyi olur...