evet hocam ps5 pro gereksiz pahalı almam herhalde onu uzanıp oyun oynamak istiyorum ps oyunları yavaştan pc ye geliyor dediğin gibi sistem iyi ama dedigim...
Darboğaz yapmaz, aynı işlemci ve ekran kartını kullanıyorum rahatça besliyor. İlk görselde de darboğaz yok. FPS normal. GTA5 biraz sorunlu FPS tarafında.
PS5 oyunları PC'ye çıkmaya başladı. Bence PC iyiyse hiçbirini almayın. PS5 Pro parasına değmiyor (TR fiyatı). Normal PS5 alsanız daha iyi olur bence. Ama...
İş olarak ne? Hangi oyunlar? CUDA çekirdekleri lazımsa zaten AMD alamazsın. 15'e zaten alabileceğin kartlar belli. Yetiyorsa zaten bu bütçede kart değişmeye...
Bu forum bir garip ya. Bilmeden ve deneyimlemeden konuşan çok kişi var. Arada bir giriyorum sinirlerim tepeme çıkıyor. Abdullah abiye Allah sabır versin...
RT kadar gereksiz bir ayar yok düşük ve orta seviye için. Neredeyse görüntü bile değişmiyor götürdüğü FPS daha da kötü oluyor. Ortalama sıcaklık 62 derece...
:D
1731327826
16GB 4060TI için gerekli bile değil. Tek yetmeyen oyun Forza 5, onda da 1-2 gereksiz ayar düşürünce çok rahat yetiyor. 2K'da doğru düzgün...
DLSS-DLAA veya DLSSFG3 kullanmayacaksanız gerçekten almanın bir mantığı yok bu paralara. Ben FG3 için aldım mesela. Cyberpunk oynuyorum çok da memnunum...