Valla kafama takıldı sıkıntı yaşatır mı acaba. Şu anlık oyunlarda hiç fps drop kapanma gibi bi sorun yaşamadım da kabloların ısındığını nerden anlayacağım
Hocam peki şöyle bişey yapsak mantıklı olur mu. Dediğim gibi daha önce yeni nesil tek kablo 300w destekli kablo kullanıyordum. Onu takıp yanına da diğer iki...
Hocam bende önceden nvidia ekran kartı vardı yeni nesil 1x8 kablo ile kullanıyordum. Şimdi amd ye geçtim o kabloyu kullanmayıp güç kaynağından çıkan iki...
Hocam bu gün bi bilgisayarcıda hepsini toplattım montaj olarak tabii ki. Güç kaynağı için binlerine ağır gelebilir 850w gold sertfikalı bi güç kaynağı alalım...
Hocalarım kolay gelsin. Yeni bir sistem topladım ve ilginç bir sorunum var. Bilgisayarda oyun oynarken çok düşük bir coil whine sesi geliyor ama bu ses...
Hocam bilgisayar hazır sistem olarak aldım başta kendim toplayacaktım ve en başından beri gönlümde 9070xt vardı. Ama o zaman bütcem yetmiyordu şimdi birwz...
Hocam asusunkini isterim ben de ama onun için psu da değiştirmem gerekicek sanırım dönüştürücü ile kullanmak istemiyorum pek
1760114871
Ne gibi sıkıntıları...
Hocalarım geçenlerde palit marka rtx 5070 ekran kartım için bir konu açmıştım. Kart aşırı çok sıcak çalışıyor ve aşırı fazla coil whine var. Satıp sapphire...
Hocam o kart 600w nasıl pil atıyor emin misiniz bu bilgiye. 5090 mı bu 😁
1759997121
Amd kendi sitesinde bile 750w öneriyor diye biliyorum ki genelde...