35Yavuz isimli üyenin son etkinliği

• 3
    35Yavuz, Güç kaynağım bu sisteme yeterli mi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Valla kafama takıldı sıkıntı yaşatır mı acaba. Şu anlık oyunlarda hiç fps drop kapanma gibi bi sorun yaşamadım da kabloların ısındığını nerden anlayacağım
  • 3
    Hocam peki şöyle bişey yapsak mantıklı olur mu. Dediğim gibi daha önce yeni nesil tek kablo 300w destekli kablo kullanıyordum. Onu takıp yanına da diğer iki...
  • 3
    Hocam bende önceden nvidia ekran kartı vardı yeni nesil 1x8 kablo ile kullanıyordum. Şimdi amd ye geçtim o kabloyu kullanmayıp güç kaynağından çıkan iki...
  • 3
    Hocam bu gün bi bilgisayarcıda hepsini toplattım montaj olarak tabii ki. Güç kaynağı için binlerine ağır gelebilir 850w gold sertfikalı bi güç kaynağı alalım...
  • 3
    35Yavuz, PC Teknik Sorunlar kategorisinde Güç kaynağım bu sisteme yeterli mi başlıklı bir konu açtı.
    Kolay gelsin. Sistemim şu şekilde: Sapphire pulse rx 9070xt Amd ryzen 5 7500f Asus prime b650m-r 32 fb ram 1tb ssd 240mm sıvı soğutma. Elimde fsp hydro...
  • 3
    35Yavuz, PC Teknik Sorunlar kategorisinde Oyun oynarken ara sahnelerde cızırtı başlıklı bir konu açtı.
    Hocalarım kolay gelsin. Yeni bir sistem topladım ve ilginç bir sorunum var. Bilgisayarda oyun oynarken çok düşük bir coil whine sesi geliyor ama bu ses...
  • 3
    Asus rogun rakibi suprimdir. Trio karşılığı tuf gibi düşünebilirsiniz
  • 3
    35Yavuz, Sapphire 9070xt pulse alınır mı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam bilgisayar hazır sistem olarak aldım başta kendim toplayacaktım ve en başından beri gönlümde 9070xt vardı. Ama o zaman bütcem yetmiyordu şimdi birwz...
  • 3
    Hocam bildiğim kadarıyla tam tersine gigabytenin vram ısınma problemi var karıştırmadığınıza emin misiniz?
  • 3
    Powercolor reaper modeli var hocam aynı fiyata ne düşünüyorsunuz
  • 3
    Hocam asusunkini isterim ben de ama onun için psu da değiştirmem gerekicek sanırım dönüştürücü ile kullanmak istemiyorum pek 1760114871 Ne gibi sıkıntıları...
  • 3
    35Yavuz, Ekran Kartı kategorisinde Sapphire 9070xt pulse alınır mı başlıklı bir konu açtı.
    Hocalarım geçenlerde palit marka rtx 5070 ekran kartım için bir konu açmıştım. Kart aşırı çok sıcak çalışıyor ve aşırı fazla coil whine var. Satıp sapphire...
  • 3
    35Yavuz, Msı mı asus mu tercih etmeliyim başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam o kart 600w nasıl pil atıyor emin misiniz bu bilgiye. 5090 mı bu 😁 1759997121 Amd kendi sitesinde bile 750w öneriyor diye biliyorum ki genelde...
  • 3
    35Yavuz, Elimdeki psu rx 9070xt ye uyar mı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Pulse alacaktım. Peki aralrında ne gibi farklılıklar var hocam. Pulseyi besleyebiliyorken nitroyu besleyememe sebebi nedir acaba
  • 3
    35Yavuz, Elimdeki psu rx 9070xt ye uyar mı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Şu an elimde yok ama almak istediğim kart saphire markasının 9070xt ya da gigabyte markasının 9070xt ikisinden birini almayındüşünüyorum
Geri