R7 7800x3d Asrock a620m pro rs wifi kullanıyorum. İlk bios güncellemesinde denemiştim. Felaket korkunç drop yaşatıyordu.
2. Güncellemede tekrar denedim...
sorunu çözebildiniz mi ben de bu sorunu yaşıyorum. mecburen corsairin driverını aygıt yöneticisinden silip ses ayarlarından ses yüksekliğini eşitlemeyi açıp...
Orjinal kablo satan bir yer bulamadım. Bildiğiniz kaliteli frekansları iyi iletebilen yıpranmaya ve bozulmaya dirençli kaliteli kablo var mıdır. 2 metre ve...
12 bine palit Rtx 3080 gaming pro oc aldım bende mining çıkması. Bakımı yapılmamıştı 2bin tl masraf çıkardı diyebilirim. Ha performans konusunda sorunu yok...
Neyse konumuza dönecek olursak, 9700X alın arkanıza yaslanın ve oyunun keyfini çıkarın sadece oyun değil günlük işlerinizinde keyfini çıkarın, 9700X...
Yıllardır 3 versiyonunu kullanıyorum. Bunu alırsanız ön arka yada en kötü ön amortisör setini almanızı öneririm aynı şekilde masraf yapmıştım bilginize...
Hocam aynı sorunu yaşadım çok şükür düzeldi de 1 yıl geçti bildiğin aradan. Anakartım b450 dijital lisanstı lisansı cmd ile kaldırdım kullanıcıyı kaldırdım...