Maalesef Wraithin kendi ürünlerine karşı önyargım var sonuçta yerli üretim ve 1000tl ne kadar iyi olabilir ki? ama 1000tl ye al geç fiyatını sonuna kadar...
Ben bir ara bunu almayı düşünüyordum sanada atiyim bir bakarsın. Miki var ve type-c olanda ses kartı var tabi ne kadar kaliteli bilemiyorum ama fikir olarak...
Yani bende şuan miksiz kulaküstü + harici mik kullanıyorum ama kulaklık sorun falan çıkarmaya başlasa iem'e geçicem gibi duruyor çok büyük fırsat görüp...
vallahi söylettim billahi söylettim.
1774269544
Kulaküstü sipariş ettim. Ayrıca ses kartını iade etmek için yarına kadar sürem var. Evet Valo oynuyorum...
valorant oynuyorum genel olarak. Sorun şu. kulaküstü yazın terletiyor ve saç bozuyor. Kulak içi daha raht hafif ağırlık yok ama mikrofon sorunu var. Harici...
karar veremiyorum gerçekten şaka gibi. https://wraithesports.com/products/epz-tp-35-pro-dac-amp-ses-karti?variant=49898152394945
ses kartı bu var 3800'e...
iyi bir ses kartıyla ortalama 3-4k lık iem üstün performans sergiliyor. Terletme ve saç bozma sorunu da yok. Şu an razer bs v2 kullanıyorum umaş ped ama...
Kral ses kartım var bugün iade etmek için son şansım. Ses kartım var diye IEM mi alsam yoksa ses kartını iade edip bundan mı çeksem? ne tavsiye edersin...
Aslında son 1 yılın en düşük fiyatı değil. 1-2 hafta önce 2700 civarına yine vatanda vardı. Bu forumda Razer ürünlerine karşı bir önyargı olduğu için sıcak...