Taşıyamayacağı işlemci yok da, gen5 ssd soketi yok. :D handikapı o. 6ghz evet optimum çalışıyor, en gecikmesizi cl 30 değil 28 var yanlış hatırlamıyorsam...
bir düşüneyim hocam duruma göre ama taksitle sıfır almayı hedefe koymuştum. Eğer güzel bir şeylere denk gelirseniz eskişehir içi atın sizden ricam aklıma...
Evet eğer A620 alırsan ileride üst düzey AM5 işlemcilerle sorun yaşayabilirsin o zaman da AM5 olmasının pek olayı kalmaz mantıken. Bu anakart çok sağlam...
Performans farkı olmaz, güçlü bir işlemci takıldığı zaman ısınma ve beslememe sorunu olur, giriş seviye parçalarda sıkıntı yok. Ram olarak Patriot'ta sorun...
A620'de AM5 ama çok fiyat farkı var. Anlamlı bir performans farkı olur mu önerdiğiniz anakartı alırsam? Ve Ramler hakkında konuşacaktım. Çok fazla ram...
Çok da araştırmaya gerek yok, ben en düşeş parçaları bulalım demiyorum. Parçaların 2. el fiyatları genellikle bellidir. Ufak bir pazarlık oldu mu soğutucuya...
Bende de aynısı var birkaç ay önce daha da düşük fiyattan konusunu açmıştım. Bu bütçe için fazla bir kart diğer parçalara bir şey kalmaz. 2. el ve bir nebze...
hocam onun için de ayrı bir araştırma gerek ve şansınız varsa iyi istediğiniz parçalara denk gelmek biraz daha zahmetli
1731788311
evet bir tık fazlaya...