G Pro X Superlight 2 ve Viper V3 Pro tepedir. Bu ikisinden birini seç konforu , hafifliği , tutuşu hangisi rahat gelirse.
Ben G Pro X Superlight 2 ve Viper...
Çok iyi. Evo modeliyle 9800x3D'yi +250Mhz PBO Boostlu sabit oynuyorum gayet serin (70 derecenin altı)
Ama BF6 gibi %70 ve üstü CPU kullanımında maalesef...
O zaman Thunderobot G80TS , Gamesir Cyclone 2 veya Gulikit KK3 Max alırdım ben. Dock önemliyse direkt Cyclone 2 alırdım. Cyclone 2 mükemmel konforluydu
Hocam 3500e G7 Pro nerde yahu çok iyiymiş :D Apex 4ü bilmiyorum ama Apex 5'te dün keşfettiğim olay oldu. Flydigi Apex 5'in yazılımında Cronos New Dawn...
Cronos The New Dawn korsan olmasına rağmen Flydigi Apex 5i hemen Dualsense olarak tanıyıp tetikleri adaptive aldı. Ve bu oyun Flydigi yazılımında adı...
(#Reklam içermez, Sadece forum üyelerinin önceden olabilecek kampanya hakkında kendi fikirlerini ve tahminlerini paylaşmaları için konu açılmıştır.)
Sizce...
RTX 4090'dan RTX 5080'e geçerdim ama 5070Ti'dan 5080'e geçmezdim. Teknoloji , vram her şey aynı performans ise 4K kullanmadıkça farkını %10dan fazla etmiyor...
G80 TS özellik olarak çok daha dolu bir gamepad ve fiyatına göre de oldukça iyi. Ancak bu özellikleri kullanmayacak ya da umursamayacak biri için Cyclone 2...
Ah keşke ben sıradan adamım normal aldım :D sadece bu ürünü araştırırken çok inceleme aradım ama yeterli gelmiyordu bari benim de almak isteyenlere katkım...