Hocam bu fiyata çok kalıcı beklememek lazım. Ben de ufak vazelin kutuları var. Onların içine baya sıkıp bileğime ve boynuma sürüyorum daha kalıcı oluyor...
1 ay sonra netspeed üyeliğim bitiyor. peşin ödeme yapmıştım 1 yıllık. Başka bir firmaya geçsem mi diye düşünürken bu yorumları okuyunca senede 2 kez...
Ben de 2-3 haftadır muadil bi parfüm alsam diye bakınıyordum ama yüzlerce satış yapan kişi veya kurum çıktı karşıma iyice kafam karıştı. Dün de mad'e gittim...
Alacak arkadaşlara ufak bi uyarı:
Üzerime tam oldu diyorsanız ilk yıkamada net 2cm çekti. Ona göre biraz bol alınız. Oversize gitti standart fit oldu :)...
Şehir şehir gezdikten sonra sonunda geldi. Diğer arkadaşın dediği gibi gerçekten farklı boyutları çıktı. Mesela petrol yeşili 73cm iken mor olan 75cm geldi...
Bizim arkadaş da L beden almıştı sonra XL değiştirmek için aradı. Kırmızı rengi XL kalmamıştı. Telefonda hem kırmızıyı siyaha çevirdiler. Hem de XL yaptılar...
Amme hizmetidir.
1.80, 92 kilo da XL böyle duruyor. Omuzlar 140cm, kollar 43. Oversize olmasına rağmen kolları aşırı bol değil. Kumaşı da kalın değil...