S1th

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• S1th
      S1th, 50-55k Bütçe OEM Paket Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Dediğiniz gibi kampanya falan kovalarım veya konunun başında attığım sistemi alırım artık hocam. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için sağolun.
    • S1th
      hocam max 55k bütçe
    • S1th
      hocam diğerinin de özelliştirilemiyor olması çok kötü psu ve soğutması bayağı kötü ama 8gb vram etkeni de önemli çok kararsızım.
    • S1th
      Böyle bir sistem buldum bir de sizce üstteki gamegaraj mı bu mu ?
      • 1783288143964.webp
    • S1th
      Haklısınız hocam kötü bir kart değil fakat biraz daha geleceğe dönük bir sistem toplamak istiyorum. 5060ti teknoloji olarak o avantajı sağlıyor bence. En...
    • S1th
      Hocam tavsiyeniz için çok teşekkürler fakat dediğim gibi arada güncel hikayeli oyunları da oynayacağı için ekran kartından bu kadar kısmak mantıklı gelmedi...
    • S1th
      Ben de indirim bekliyim mi diye arada kaldım. Dediğin gibi bu sistem çekilebilir sırf taksit avantajı sayesinde birkaç düşük kalite parça var onlar da sonra...
    • S1th
      S1th, Toplama Bilgisayar Tavsiye kategorisinde 50-55k Bütçe OEM Paket Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Kuzenim için başlıkta yazdığı gibi 50-55k arası OEM paketi arıyorum. Daha fazla FPS oyuna odaklı nadiren de hikayeli oyun oynayacak...
    • S1th
      https://www.n11.com/urun/game-garaj-prime-s74-r5-7500f-16-gb-1-tb-ssd-16-gb-rtx5060ti-dos-masaustu-oyuncu-oem-paket-bilgisayari-130024701?magaza=garajonline...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,241
Üyeler
198,934
Son üye
txnatr01

Geri