3DneBandim isimli üyenin son içerikleri

1. 3

Assetto Corsa İndirim Steam Bahar İndirimleri

Oyun neredeyse her indirim döneminde indirime giriyor. Eğer zam gelmezse mutlaka bekleyin ve Full paket olan ultimate paketini alın. Çoğu mod dlc araçları üzerine kuruluyor. Modsuz assetto corsa tuzsuz pilava benzer.
  2. 3

Assetto Corsa DFGT PRO Ayarları

Hocam aslında drift ayarı diye bir ayar yok, 450 ile 600 derece arasında bi derece öneririm başlangıçta, oyun içerisinde de direksiyon ekseninin altından derece ayarlıyorsunuz Assetto Corsa da, onu direksiyondaki ile aynısını yapın. Eğer direksiyon feedback i çalışıyorsa oyunda geriri antrenman...
  3. 3

R6 siege'de ne kadar performans alırım

i5 6200u , R5 M330 , 4GB ram ile geçen sezon 45-60 fps arası oynuyordum. Sizde oynarsınız diye tahmin ediyorum.
  4. 3

Assetto Corsa DFGT PRO Ayarları

Kaç derecede kullanıyorsunuz?
  5. 3

Premiere Pro unsupported video driver

1660 Super ile en güncel Game Ready driver'ı, 1080ti ile de aylar önceki driver i kullanıyorum, henüz Adobe de sorun yaşamadım.
  6. 3

İstediğim oyunu nereden yükleyebilirim (internet yok evde)

Hayır 500 imkansız, saatte 50-60 ın üzerine çok çıkmaz, yeni güncellemelerden sonra çok bilemiyorum fakat sezon 5 de falan 40 dakikalık bir oyun ortalama 25mb ile oynanıyordu. Herşeyi internet aracılığı ile almıyor, sadece kimin nerede olduğu ve o esnada hangi skill i kullandığı gibi verileri...
  7. 3

LoL çok fazla MB yemiyor, internetten ekstra bir veri çekmediği için, fakat asıl sıkıntı maç esnasında değil, sürekli gelen güncellemeler. O yüzden internet kafeler açılana kadar arkadaşın işi zor. Eski bir Vınn kullanıcısı olarak derdini gayet iyi anlıyorum.
  8. 3

Laptop kullanıyorsanız bir ihtimal cafeler paket servis yaptığı için onların kapısının önüne gidip internetini kullanarak indirebilirsiniz. Tabi çoğu şifrelidir şifresini bildiğiniz bir kafeye gitmeniz gerek.
  9. 3

İnceleme AOC 24G2U vs VIEWSONIC XG2405 inceleme

Doğrudur hocam, sitedeki verilerde bunlar yazıyordu sanırım ben zamanında araştırırken farkları sıralamıştım ama dediğim gibi benim anlamam imkansız, Hz olsa neyse onu gözüm hemen ayırt eder fakat 10ms olsa yine anlamam sanıyorum :D 1614606073 AOC ile sadece kurduktan sonra fotoğrafları var...
  10. 3

İnceleme AOC 24G2U vs VIEWSONIC XG2405 inceleme

Herkese selamlar, 2 monitör konusunda çok arada kalındığı için 2 monitörü de yakın zamanda arka arkaya kullanan biri olarak biraz olsun tecrübelerimi aktarmak istedim. Bende bu iki monitör arasında kalmıştım ve Kasım 2020'de Vatan Bilgisayardan AOC 24G2U satın aldım. Benim için önemli...
  11. 3

Xiaomi Mi Box S Alınır Mı?

2.5 sene oldu hala kullanıyorum, ufak tefek standart android donmaları dışında beni yarı yolda bırakmadı. Fakat fazla bir şey beklemeyin bu cihazdan. Bende sizin gibi akılsız televizyonumda Netflix, Youtube, Twitch izleyeyim diye aldım ve gayet yeterli.
  12. 3

106 GTI hakkındaki Görüşleriniz

106 GTI güzeldir, tehlikelidir, top speed olarak çok randımanlı değildir zira yolda gezinme eğilimindedir belli limitlerden sonra, faakt temizi bulunursa ki epey zor, mantıklı bir araçtır. Eğer işiniz serilik, rolling yani ani hızlanma ise, doğru adrese bakıyor gibisiniz. Standart şehir içi...
  13. 3

106 GTI hakkındaki Görüşleriniz

Ne aradığınıza göre değişir, alacağınız çoğu araç sanayide uğraştırır. Ama özellikle canı alınmış GTI lar epey uğraştırır. Serilik olarak kolay kolay eline su dökebilecek cihazlar yok, oynanmış VTI lar falan var tabii ki, tamamen tercih meselesi. GSI lar var, Polo var vs. fakat biraz heyecan olsun...
  14. 3

Accent Era VS Megane 2

Örneğin Era nın 1.4 motorundan uzak durmanızı öneririm. 1.5 CRDI ise taş gibi motordur. Aynı şekilde Megane'da bu kıstas 1.5 dCi motor ile yapılır. CRDI daha atik biraz daha sorunsuzdur. Megane ise parça bulunması olsun, sanayide anlayan ustası olsun daha boldur, aynı altyapıyı epey araçta...
  15. 3

AOC 24g2u vs LG gn 650 b

LG olanı almanızı öneririm. AOC da hoparlör mevcut bu arada, ne kadar çok kaliteli olmasa da en azından ses veriyor yani. ms olayını ben hiç bilmiyorum, competitive oyuncu olmadığım için de fazla takılmam fakat 2 aylık süreçte ortalama 40 saate yakın R6 oynadım herhangi sorun yaşamadım. Ben...
Geri