O pütür çekomastik tarzı bir sert silikon benzeri malzeme, parça birleşim noktalarına sıkarlar fabrikada yada sanayie amacı birleşim yerlerine su kaçıpta...
Eğer 5bin serisi mrsp yada ona yakın fiyatlardan satılırsa 5070 25-30 bin civarı olacak ve tanıtımda 5070 tüm özellikler aktifken 4090 ile kafa kafaya...
yeni abonelik türk telekom 24 mb(bana gelen 18-20 mb sorunlu internet)kampanya bitti 600 tl ödüyorum bakana sorsan ülkenin %80ninde fiber var der :) halbu...
Kardeşim fotodan gördüğüm kadarıyla tamponunda bir şey yok fotodan tam belli olmasa da çatlak yoksa gerisi çok basit boyasız çektirme yaptır o beyazlıklar...
G733ü ne övmüşsünüz giriş orta sınıf bir kulaklık rakibi ss tarafında nova 3, hyperx tarafında cloud 2 , razer tarafında barracuda düz modeli. Cloud...
aile hekimi değiştirmek zor bir şey değil 5 dakikanı bile almaz :) istersen başka bir ile git oradaki sağlık kuruşuna gir geçici olarak burda ikamet ediyorum...
3-5 ay beklerim uğraşırım diyen olursa thh den hakkını alabilir lakin etik mi derseniz ortada bariz fiyat hatası var kişinin insiyatifine kalmış bir durum.
Bu modelden bağımsız tcl amerikada en çok satan tv markasıdır markayı bilmeyen arkadaşlar için yazıyorum onun haricinde tv alırken vaktiniz varsa önce media...