yüzlerce yorum içerisinden tek bir yorumun ssini buraya atmanız sizi haklı çıkarmıyor iyi olduğuna dairde bir sürü yorum var. Ayrıca 550tl ye satılan bir...
binanızda kendiniz gibi düşünen birkaç kişi daha bulup toplu olarak dilekçe yazarak şansınızı deneyebilirsiniz. Tek başınıza dediğim gibi çok zor ama 4 5...
Hocam milletde sana altyapıyı sadece senin için çekmezler onu anlatmaya alışıyor. Yaşadığın yerde daha önceden altyapı varsa alabilirsin 1000 hızı. Eğer...
21 28 ocak arasında bana ulaşacağını iddia ettiği için alışveriş yaptım. Daha önce satın alan var mı dedikleri doğru çıkıyor mu? Eğer gecikirse patlarız...
Bu ayakkabıların tabanları gerçekten arazide kaymaması için tasarlanmış bunu bilerek alın. Islak fayansta ıslak asfaltta ıslak betonda normal bir ayakkabıya...
Su geçirmemesini istiyorsanız GORE-TEX yazanlara bakmanız lazım. Onlar garanti geçirmiyor. Diğerleriyle su birikintisine vb basarsanız su alır ama yağmurdan...
bu uygulamayı 4 yıl önce kullanıyordum adamlar bildiğin internet satıyor aslında finansman nasıl oluyor vb. yazmışsınız türkcellin 100 tl ye sattığı ek...