Mağazayı arayıp sordum uzaktab gelicem gelsem o fiyattan alabilir miyim diye gelin alabilirsiniz dediler. 2 aktarma ile 1 saatte mağazaya gittim şu an...
Konuyu okudum sen 9 taksit ve beyaz dedigin icin bulabildigim urunleri attim. Ayrica istemedigin markalar da var. Keske her sey istedigimiz fiyatta ve...
Konuyu okudun mu bilmiyorum ama 80 bin altında diye belirttim. Bu fiyatlar fazla
1776191577
Baktım bakmadığım yer kalmadı nerdeyse. Gözden kaçırdığım bir...
Beyaz olmak şartı ile 5080 arıyorum fakat beğendiğim modelde ya taksit yok ya da çok pahalı.
Gainward, PNY, Galax (HOF hariç) asla ama asla istemiyorum...
Buna benzer kasalar çok hoşuma gidiyor. Özellikle jonsbo z20 serisi. Her rengi çok güzel ama çok pahalı. Onun fiyatına lian li kasa + fan set alınabiliyor
Kingston NV3 SNV3S/2000G ise hızı yeterli duruyor. Bir Dram yok ama fark eder mi emin değilim. Bana kalırsa başka bir şeyden kaynaklandığını düşünüyorum...
Kingston nv3 1tb var şu an. 1080p monitörde takılma vs hiçbir şey yoktu 4k monitöre geçince alt-tab atınca 1 2 saniye falan siyah ekranda kalıyor. Önceden...
3080 için 7800x3d gayet yeter ama 5080 alacak olsan 4k için 7800x3d yine yeter de 2k 1080p için bazı minimal farklar olabilir diye 9800x3d daha iyi olur...