Açıkçası takılan süngerler sonrası neredeyse hiç fark olmayışı benim de dikkatimi çekti. Ses seviyesi 30 ve üstüyken titreşim yine konuda bahsedilen video...
Benim de bugün 3 kare sünger konuldu. Servis varken 50Hz videosunu açtım hiçbir değişim yok. Adamda geri kafalı birisi böyle şeyleri açarsan bende titrerim...
Servis gelip süngerleri koymadan önce aynısıydı . Servis yaptıktan sonra hiçbi zırıltı kalmadı aynı şarkıyla kaydettim subwoferın normal sesi var sadece...
Hocam siz önceki sayfalara bakmaya üşeniyorsunuz ama insanların üşenmeden sizi de zahmete sokmadan sürekli video ses atmasını istiyosunuz sanırım. Önceki...
Ee ürünü aldıktan sonra merak edin o zaman ve bi zahmet önceki sayfalara da göz atın
1764010475
Hocam yarın eve geçince bu sizin paylaştığınız seste...
Hocam arka kapak komple değişecek mi dediler emin misiniz? Sorunu yaşayan arkadaşlara arka kapağın altında unutulan dört parça süngeri yapıştırarak çözüm...
Az önce müşteri hizmetlerine seri numarasından doğrulayıp doğrulayamayacaklarını sordum, kaydı zaten ona göre kontrol edip oluşturduklarını söyledi. Sorunlu...
Şu taktıkları şeyleri, takılmış haliyle görebilen/fotosunu çekebilen var mı? Varsa paylaşırsa çok makbule geçecek.
Ş.dışında olduğum için TV kargonun...
Yarın gün içinde arayabilirsem sorarım hocam onlarında bi nevi işine yarayacak bir durum. Eve servis gönderip cihazı açtırıp bakmaktansa kamera kaydından...
Ben arızayı ilk bildiren olduğum için arayıp bi nevi teşekkür bi nevi açıklama babında epey detaylı bilgilendirdiler.Next Firmasının teknik servis müdürü...
Hocam benim anladığım parça eksik olan tv'yi kameradan falan bir şekilde kontrol edip buluyorlar. Yani servis seri no bakıp arıza kaydı açarsa kesin bu...