[H3 id='FONTarialBSIZE4Evet+o+baya+kaliteli+duruyor+ama+ben+oktan+North+Bayou+NB+P6+aldm.+Yorum+ve+fiyat+asndan+ok+iyi+konumda.SIZEBFONT']Evet o baya...
Hocam ses seviyesi bass seviyesi gibi bir durum değil aslında bu ortalama bass içeren bir şarkıyı açtığınızda ses teknolojisinden hiç anlamayan bir insanın...
Subwofer problemi için gerekli parça bugün servise gelmiş. Yarın montajı yapıldıktan sonra bilgilendirme yapacağım
1763462300
Ayaklarının üstüne kurulum...
Var hocam da çok büyük bir değişiklik olmuyo. sanıyorum esneme yapmasın diye kolların kıvrılan yerleri kısa olduğu için az yana kayıyo diyebilirim.Eğer...
North Bayou kullanıcılar bayağı beğenmiş galiba onu alacağım. Hocam bu hareketli aparatlarda tv'yi biraz sağa veya sola alıp konumunu değiştirme olayı var...
Bu ürün marka açısından bir milat oldu algısını bile arttırdı neden yerli bir markaya kullanıcılar yabancı markalar gibi güvenmesin? bundan sonraki süreci...
Bence o şekilde gönderiliyor. Belli bir ürün sayısı üretileceği öngörülerek veya fabrikadan sipariş istenerek geliyordur.
. Ben de bu gece başında sipariş...