Selam herkese, Philips evnia 24inc 180Hz beyaz monitörüm vardı. Belki bilen arkadaşlar olur THH kararıyla birçok kez değiştirilmişti fakat olmadı ve en son...
eğer monitörü alır almaz problem yaşayıp 14 gün içinde iade etmek istediyseniz ve itopya buna ayak direttiyse hem itopyayı hem teknik servisi suçlayabilirsiniz.
Ürünü ithal eden itopya değil penta teknoloji, itopya sattıktan sonra 14 gün içinde iade almak zorunda bi sorun olursa vs, onun dışında 14 gün geçtiyse...
Yıllar önce hyperx cloud silver modelinde sıkıntı yaşamıştım. THH ile uğraşmak zorunda kalmıştım. Sıfır satın aldığım ve bariz fabrikasyon hatalı olmasına...
İtopya zaten rezil.. kasım ayında bir kasa aldım 14 gün iade hakkımı kullanarak iade etmek istedim sitelerinde iade için bi bölüm yok mailleşerek iade kodu...
Bahsettiğim konu distiribütör firmanın teknik servisi aslında. Bu kadar büyük firmalar nasıl böyle rezil teknik servislerle çalışabiliyor inanamıyorum. EERA...
Valla ben yaklaşık 2 yıldır kürdan satsalar kürdan almıyorum itopyadan etrafımada kesinlikle bir alışveriş yaptırmıyorum çok sorunlu bir teknik yapısı var
Arkadaşlar herkese selam, belki bazılarınız biliyordur yaklaşık 1 yıl önce itopyadan aldığım Philips evnia 24inc beyaz montiörde ölü piksel çıkmıştı ve...