Direkt yansımaz her kampanyanın bonus kullanım dönemi var o dönemin başlangıç tarihinde yansır. Bonus flaş üzerinden kampanya detaylarından öğrenebilirsin...
https://promotion.aorus.com/tr/land-landing?country_promotion=61
Bu sayfanın en altında kampanya katılımcısı olarak hem amazon hem incehesap görünüyor...
Teşekkürler hocam ben de senin bilgilendirmene istinaden satın aldım amazon incehesap satıcısından. Kayıt işlemini nereden yaptın cashback için?
1766428544...
Garanti bonus ile 1100 tl de bonus geldi. Ben amazondan incehesap satıcısından aldım umarım cashback sorun olmaz. Kart 15300 liraya geldi bana hem de 9...
Düzenleme: Fc 25 Sahibi olanlara veriliyormuş. Bu arada anladığım kadarıyla FC 25'i hangi PC platformundan aldığınız önemli değil çünkü ben Epic üzerinden...
Ölü pikseli olan cihaz isterse 3 bin olsun benim için çöptür gözüne takılmayacak olan kafaya takmayacak olanlar varsa o başka. Siyah ekrandaki hafif ışık...
Bunların hepsi sorunlu olmasa koymazlar bu fiyata. Yorumlardan belli. İadeden korkmuyorlar çünkü birkaç pikseli çizgiyi bilmemneyi görmeyecek kafaya...