Ekosisteminiz applesa.ipad almaniz cogu acidan daha mantikli olur.bide tabs10ultra cok buyuk harbiden benim cok hosuma gidiyor ama herkese hitap etmeyebilir.
windows kesinlikle aldırmayın üniversitede tahmin ettiğiniz kadar ağır işlemler yapılmıyor bunu da bilin mac pro aldırabiliyorsanız tabii ki mac pro aldırın...
trackpad şart hocam ya laptoptan vazgeçip mouse olmadan yaşamak istiyorum bir tık kafam ipad'e kaymaya başladı gibi ama s10 ultra ve trackpadli klavyesi de...
Trackpadli klavye alıp laptopu tamamen ortadan kaldırıp excel arada sırada edit yapabileceğim derslerde not tutabileceğim bir şeye dönüştürmeyi planlıyorum...
s11 ultra ile arasında 600 tl var ancak trackpadli klavye tr de ve globalde yok bana aşırı şekilde trackpadli kılıf gerekiyor kafam bir yandan da ipad air...
hocam olay yataktayken falan klavye tutmak istememem tamamen ve kullanım açısından üzerine not alabileceğim bir şey istiyorum laptopta not alamıyoruz maalesef
hocam aslında klavyeli ağırlığını kontrol ettim bugün s10 ultra + kılıf ile 1.7kg falan oluyor sanırsam laptopum 2.5 şarj aletiyle 3'e yakın bir şey oluyor...
Selamlar,
Bir süredir yanımda laptop taşımaktan sıkıldım. Hem cihazın ağırlığı hem de şarj aletini sürekli götürmek beni yormaya başladı. Bu yüzden artık...