CarEnthusiast

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• CarEnthusiast
      Murat Burç güzel editör seviyorum, ne varsa + - ile onu veriyor boş övme yok. Temiz içerik. 🤌
    • CarEnthusiast
      CarEnthusiast, Öneri KARDEŞİM İÇİN TABLET ÖNERİSİ başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Yani ben de bu adamın reklamını yapıyo gibi oldum ama yine atayım beklentiler farklı sonuçta.
    • CarEnthusiast
      CarEnthusiast, Rtx4070 mi rtx5060ti 16gb mı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      4070 bir tık daha iyi diye biliyorum.
    • CarEnthusiast
      CarEnthusiast, Airfryer önerisi Max 3000 başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bem de sırf annem ve kendim için Airfryer aldım. Sonra annem “oğlum sen ***** mısın 1 günlük yemek mi yapıyoruz biz?” Dedi. Öyle kutuda duruyor şu an köye...
    • CarEnthusiast
      CarEnthusiast, Mühendislik İçin Laptop Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Gayet olur tek derdiniz kod yazmaksa dediğim gibi intel olacak ise Arrlowlake mimarili bir laptop almanız daha iyi olacaktır zira performansı AMD’lere göre...
    • CarEnthusiast
      CarEnthusiast, 5070ti hangi laptop alıyım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      GameRaider yerine Gamegaraj’ı tercih ederdim zira GameRaider yeni bir marka ne olacağı belli olmaz. Fakat ben onlar yerine Asus ROG G16 alırdım sanırım.
    • CarEnthusiast
      CarEnthusiast, 100.000 TL bütçe alınabilecek en iyi laptop başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Şu an ülkemizdeki en F/p ürünleri Asus ROG G16 ve GameGarajın modelleri ikisinden birini seçebilirsin naçizane fikrim.
    • CarEnthusiast
      CarEnthusiast, EKRANI KÜÇÜK AKILLI TELEFON ARIYORUM başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ben her telefon bakan insana bu abiyi öneriyorum. Yani reklam gibi olmasın ama teknik anlamda bilgili
    • CarEnthusiast
      CarEnthusiast, Laptop yeterli olur mu? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      İntel’in Arrowlake işlemcileri performans anlamında çok daha başarılı onlara bakmanız daha iyi olur. (Ultra ile başlayan işlemcileri kastediyorum)
    • CarEnthusiast
      CarEnthusiast, 70K oyun odaklı laptop önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      RTX 5070 ve 5060 CUDA çekirdekleri dışında aynı ekran kartları. Karşılaştırma sitelerine bakarsanız %10’dan düşük performans farkı görürsünüz zaten...
    • CarEnthusiast
      CarEnthusiast, 100.000 TL bütçe alınabilecek en iyi laptop başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      İnsanlar masaüstünde AMD daha iyi diye dizüstünde de iyi olduğunu düşünüyor sanırım. Intel dizüstü CPU konusunda Arrowlake mimarisi kullanan serilerde...
    • CarEnthusiast
      CarEnthusiast, Mühendislik İçin Laptop Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      O bütçede istediğiniz şeyin mümkünatı yok. Mühendislik diyorsunuz eğer Blender uygulamasını kullanacaksanız dahili ekran kartlı işlemcileri sizi yarı yolda...
    • CarEnthusiast
      CarEnthusiast, Bu fiyata en iyi laptop bu mu? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Acer’ın bazı serilerinin problemli olduklarını biliyorum fakat bu seri o seri mi ne yazık ki emin değilim. 4050 mobil ekran kartı masaüstünde AMD...
    • CarEnthusiast
      CarEnthusiast, 100-105 kya kadar Gaming laptop başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Casper’ı Casper olmasını zaten geçtim sırf işlemcisi için bile önermem. İntel kötü olduğu için değil .Intel’in Arrowlake işlemci serisi (Ultra ile...
    • CarEnthusiast
      CarEnthusiast, Hangi laptop alınır? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      5050’li laptop 2 sene sonra size küfürler ettirir. En azından 5060’a çıkın zaten 5070 ve 5060 temelde aynı dizüstü bilgisayar GPU’ları için en azından.
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,130
Üyeler
187,454
Son üye
SoLMaZ!
Geri