İstersen instagramima gel bakalim kalite düşmesi var mı S24 kullaniyorum o muhabbetler eskide kaldı kanka orta segment cihazlarda bahsettigin durum belki...
anladım hocam çok teşekkur ettım
1769882151
yardımınız ıçın teşekkur ederım onerınız dolayısıyla tercıhımı s25 den yana kullanmaya çalışıcam arada bıraz...
15t pro luk bütçeniz varsa ben size net şekilde s25 öneririm çünkü cihaz daha stabil ve hiç değilse samsung kalitesi var xiaomi’de 17 serisi harici pek...
Yanlış bilmiyorsam androidde Samsung un s serisinde ki modeller dışında başka hiçbir androidde yok bu özellik.
Xiaominin leica ile olan işbirliği sonunda...
pekı anladım teşekkur ederım bıraz araştırdım baktım s25 ve 15t pro nun kamera farkına s25 bazı fotoğraflarda 15t den daha ıyı bır performans sergılemış ama...
İkiside işlemci olarak en üst seviye cihazlar ama apple ın yazılım desteğine kimse laf edemez. Yanlış anlamayın xiaomi berbat demiyorum. 4-5 sene götürür...
ben ıphone 16 e ıle karşılaştırıyorum
1769877984
pekı xıaomı aynı performansta kaç yıl çalışır aynı soruyu 16 e ıçınde soruyurom her ıkı telefonda aynı...
Merhabalar tabıkı donanım olarak 15t pro daha ustundur ama ıkısı arasında kaldım ıphone u da çok ovuyorlar kamera olarak hangısı daha ıyıdır bır de eskıden...