Dostlar selamlar son birkaç zamandır bilgisayar ben bakmadığım esnada uyurken mesela bazen yapmaz bugün yaptı veya içeride otururken geliyorum kilit...
sosyal medyanın etkisi buda sanırım borç yapın ödemeyin zaten sizden alamıyorlar algısı var buda galiba bu işlere yönlendiriyor. daha 20 yaşındasın gelecek...
Sat motoru borca yatır ne yani adamların parasını kullandın şimdi nasıl ödemeyeyim diye çare mi arıyorsun? Böyle saçmalık olur mu arkadaş?
İleride çok...
:oops:o.O2 ne diyosun reis ya gidip sipariş edecem şimdi fena yükseldim o ne ya %75 vakitten tasarruf. kaynak bulursanız lütfen iletin şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar klavyenin çekim mesafesi kötü değil. Dongle ile klavyenin arasında özelliklede metal herhangi bir cisim olmaması bu sorunu çözücektir zaten.
Veya...
yakın zamanda elinize ulaşacak mı hocam bende alıp almamak arasındayım açıkçası bilemiyorum ya bu üretim işlerinede girmek istiyorum ilgim var elimde baskı...
aynen hocam o yabancı kaynaklara baktım ama emin olamadım. bu arada elektrik tüketimi hakkında bilginiz var mı örneğin a1 combo ile bunu karşılaştırsak ne...