selülozik tiner ile ancak temizlersin ama ilerlediyse devam eder ben genelde varsa kazınması gerekiyorsa yüzeysel kazıyorum oksiti tinerle temizleyip lehim...
ASUS TUF K3 klavyem var zamanla bazı ledlerde oksitlenme olmuş bazılarının kırmızı bacağında bazılarının yeşil bazılarının mavi be bazılarının direkt güç...
Bilişimle alakalı 2 yıllık tutturursan git programcılık olur vesaire ama okul sadece ek olmalı bu noktada kendini geliştirebileceğin işlerle ilgilenmelisin...
Bu ramlerin rgbleri ile alakalı bi muhabbet vardı hocam yalnız ben bilmiyorum bilen biri çıkacaktır anlatır. Openrgb uygulaması ile kontrol eder misiniz...
Hocam o geçen Bendede oldu benzet durum ilk çalıştırdığımda fanlar rgbler yanıp 1-2 saniye sonra kesiyordu gücü sonra 1-2 saniye içinde geri açıyordu. Şu...
Evrim şöyle vardır. Aynı bölgede yaşayan canlıların benzer özellikler göstermesi, o bölgeye adapte olması, canlıların o çevreye uyum sağlaması vb. Yoksa...
lutfen yorumuma cevap ver yoksa sabahın 6sında kalkıp bunları yazan eziklik psikolojisi içindeki homosaphiens tarafından yokmuş kabul edilmek beni çok üzecek
Biz yinede bilim adamlarına bakalım.
Einstein
"Einstein and Religion" - Max Jammer
“Daha derin bir anlamda, bilim insanları Tanrı’ya inanmayan insanlar...