• Yigitxq
      Yigitxq, EA FC 2025 ATAKTA OYUNCU KOŞMAMA SORUNU VE ÇÖZÜMÜ başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ayrı olarak ultimate team modunda hile bolca mevcut. Koşman her zaman bloklu oluyor. Şutların aşırtma gidiyor.
    • Yigitxq
      Yigitxq, Alkollü Trafik Kazası başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Servis tamire uğraşmıyor, direkt değişim yapıyor bu yüzden beklediğinden yüksek çıkabilir tutarlar
    • Yigitxq
      Yigitxq, 10.000 TL'Ye kadar 2 adet monitör önerisi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      https://www.hepsiburada.com/aoc-24-5-25g3zm-bk-240hz-0-5ms-hdmi-dp-adaptivesync-fhd-va-gaming-monitor-p-HBCV0000374JWR?magaza=Hepsiburada bunu aldım dostum...
    • Yigitxq
      aida 64 kurup ethernet sürücüsünü öğren, telefondan indirip bilgisayara at daha sonra driveri kurup internete bağlanabilirsin. Driverları kendisi otomatik...
    • Yigitxq
      Yigitxq, 1080p 6000 tl mönitör önerisi güncel başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      https://www.hepsiburada.com/aoc-24-5-25g3zm-bk-240hz-0-5ms-hdmi-dp-adaptivesync-fhd-va-gaming-monitor-p-HBCV0000374JWR?magaza=Hepsiburada dün bundan sipariş...
    • Yigitxq
      Yigitxq, Monitör kategorisinde 10.000 TL'Ye kadar 2 adet monitör önerisi? başlıklı bir konu açtı.
      Dostlar merhaba birisini FPS oyunları için 240 HZ kadar almayı planlıyorum. Bilgisayarımda I5 15400 HX + 4060 mevcut. Diğeri için 144 HZ ofiste kullanılacak...
    • Yigitxq
      Yigitxq, 200-250cc motor önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Yağ soğutucusu problemi var tek. Onun içinde 2025 yılında yağ soğutucusunu iptal edecekler. Yağ soğutucusu patladığında garanti karşılıyor değişimini. Ben...
    • Yigitxq
      Yigitxq, 200-250cc motor önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Çin olarak 250 SR ve NK'dan uzak dur... R25 2 tane nasip oldu birisi 18 birisi 21 modeldi sorunsuz motorlardır ama yetmiyordu bir süre sonra, piyasası aşırı...
    • Yigitxq
      Yigitxq, 2.500 TL'ye kadar Klavye önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      https://www.gaming.gen.tr/urun/65603/asus-rog-strix-scope-rx-red-switch-ip57-su-gecirmez-ve-toza-dayanikli-turkce-optik-mekanik-gaming-klavye/?ref=akakce&v=1...
    • Yigitxq
      Yigitxq, Klavye kategorisinde 2.500 TL'ye kadar Klavye önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Dostlar selam bütçe 3.000 TL'ye kadar çıkabilir. AKKO ürünleri ilgimi çekti kablosuz ve küçük olması hoşuma gitti. Önerebileceğiniz marka ve ürün var mı?
    • Yigitxq
      Yigitxq, Yurt İçi Alışverişi kategorisinde Öneri 2.000 TL'ye kadar mekanik klavye? başlıklı bir konu açtı.
      Selam dostlar, bütçe oynak aslında ama çok kullanmayacağım için çok fazla para ödemek istemiyorum. Kablosuz olursa daha iyi olur önerilerinizi bekliyorum
    • Yigitxq
      #REKLAM NZXT ürünleri ile bir üst seviyeye geç! Yüksek kaliteli NZXT donanımlar ile bilgisayarını bir üst seviyeye taşımak için efsane fiyatlar peşin...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,073
Üyeler
168,733
Son üye