Bulkyapanobez

Son etkinlikler Mesajlar İlanlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Bulkyapanobez
      Bulkyapanobez, Motora benzin yerine dizel yakıt koyma başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Öder geçerim eğer adamın hayatını etkiliyorsa öderi, Hiç de üzülmem kendi eşekliğimi kabul ederim. Ki İnan bana orda nasıl davrandıklarını görsen müstehak...
    • Bulkyapanobez
      Bulkyapanobez, Motora benzin yerine dizel yakıt koyma başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Karşı tarafı düşünürken beni niye unutuyorsun hocam? Cebimden 50k para çıktı. Ev geçindiriyorum mecbur kira atlattım 2 kira üst üste bindi. Motorum olmadığı...
    • Bulkyapanobez
      İşte saçma olan kısım orda başlıyor, pompadaki çip bozuk olsa utts ile vermezdi okuyucuda sorun yok. Okuyucu olmasına rağmen nasıl dizel veriyorlar onu...
    • Bulkyapanobez
      Scooteri geç dizel bir tane motor yok kral 1786538018 Öyle işte ama süreç benim için uzuyor sorun orda ben paramdan oldum :/
    • Bulkyapanobez
      Pompacı hocam işin garip kısmı motor üzerinde utts vardı, utts olmasına rağmen nasıl dizel koyuldu hâlâ anlamıyorum .
    • Bulkyapanobez
      Konuyu güncelleyeyim, arabulucu teklifinde her şey dahil 80k teklif ettik bunlafa Motor kiralam bedeli 10k Değer kaybı 10k Motor Tamir ücreti 40k Manevi...
    • Bulkyapanobez
      Bulkyapanobez, PC Teknik Sorunlar kategorisinde Bilgisayar Açılmıyor başlıklı bir konu açtı.
      Kapattım daha da açılmadı. Psu kısa devre yapıp denedim sorun yok çalışıyor. Ekran kartı söktüm deniyorum yok. Tam slotlarini değiştirdim tek tek denedim...
    • Bulkyapanobez
      Bulkyapanobez posted a reply to a question on the classified ad Satılık 4070super + 14400f.
      @cheffx sadece ekran kartını satmıyorum hocam
    • Bulkyapanobez
      Bulkyapanobez posted a reply to a question on the classified ad Satılık 4070super + 14400f.
      @Hetemele Hocam İstanbul bahçelievlerdeyim, yakınsan buyur gel. Olmadı ortak bir yerde ayarlaybiliriz.
    • Bulkyapanobez
      Bulkyapanobez posted the classified ad Satılık 4070super + 14400f in TOPLAMA BİLGİSAYAR.
      İyi günler sistem uzun süre kullanılmadı son 3 haftadır kullanıyorum, hâlâ 1 ay garantisi var. Monitör hariç tüm parçaların kutusu ve faturası var. Monitör...
      • 1000048649.webp
      • 1000048648.webp
      • 1000048650.webp
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,617
Üyeler