Kendime powerbank almayı düşünüyorum araştırmalarım sonucunda bir iki tane güzel fiyatlı ürün buldum fakat kalitesinden pek emin değilim. Ürünlerin internette incelemesini bulamadım. Kensa ve baseus markalarından almayı düşünüyorum fiyatları iyi olduğu için.
Sizce hangisi daha mantıklı ve uzun...
valla Ajazz AK820 PRO ve Akko 5075B plus arasında kaldım akko türkiyede satılmıyo galiba stok bulamadım. Ajazz alıcam gibi bir de tuşlarını sonradan değiştirebiliyor muyuz? internete ne yazsam uyumlu tuş takımı bulurum?
yeni asus tuf a15 laptop alacağım çoğu laptopta olduğu gibi wifi kartları kalitesiz oluyormuş ben de laptobu aldığım gibi wifi kartı değiştirmek istiyorum. yeni takacağım kart intel ax210 wifi kartı. bu kartın dişleri bu laptopa uyumlu mudur ve intel in wifi kartı iyi midir? yeni kartın 3 dişi var.
Şimdi oyun sende varsa ve sadece ultimate sürümüne yükseltirsen 22.50 dolara alabiliyosun ama oyunu çıktığı zaman alırsan büyük ihtimalle 1500 2000 TL arası 45 50 Dolar bi fiyatı olur. Şu an ultimate sürümü her türlü daha kârlı olur bence.
başlıkta dediğim gibi yeni oyunu bedava alabilmek için Dying Light 2 Ultimate Edition a sahip olmak gerekiyormuş. Bende şu an Dying Light 2 Reloaded Edition var. Bu oyunu Ulitimate pakete yükseltirsem yeni çıkan The Beast oyununu hala bedavaya alabilir miyim.
ilk önce veterinere gittim zaten adam serumlarını orda taktı diğer serumları da bana verdi nasıl yapacağımı gösterdi aynı şekilde kendim evde yapmaya devam ettim.
1715438257
ben aydında oturuyorum.
Kedimin böbrek yetmezliği vardı. Tedavi için bazı ilaç ve serumlarını alıp kendimiz kediye verdik. Ama durumunda hiç iyileşme olmuyor sadece yatıyor, yürürken dengesini kaybediyor, hiçbir şey yemiyor ve içmiyor. Durumu daha kötüye giderken de tahminimce kedinın canı yanıyor. Bunun için canı daha...
kulaklığı 6 7 senedir kullanıyorum ve padleri artık soyulmaya başladı. O yüzden padleri çıkarıp temizledikten sonra tekrar takmayı düşünüyorum ama çıkardıktan sonra tekrar takılır mı emin değilim. Bunu aynı kulaklıkta deneyenler varsa yeniden takmak mümkün mü mümkünse nasıl kolayca takabilirim...
Ready Or Not indirdim ve açtığımda bütün yazı yazan yerde missing string table entry yazıyor. Steamden dosya bütünlüğünü doğruladım hala aynı şeyler yazmaya devam ediyor. Bunu nasıl çözebilirim.