arkadaşlar günümüzde artık her şey o kadar fazlaki ne yapacağımı bilmiyorum
dijital pazarlama var millete 200-300 tiye e kitap tabiri caizse hayal kitabı...
Hocam benim tanıdığım kendimden yaşca küçük bir arkadaşa benziyorsun o da böyle kendine çok yükleniyordu yaparım bir şey olmaz günde 20 saat çalıştığını...
Oda iyiymiş demekki firmalar arasında değişiklik oluyor
1730576798
Hocam aslında emlak işini düşünüyorum hayırlısı hakkımda bakalım kısmetimizde ne var
Hocam bi tanıdık sadece pazar günü Yemeksepetinde çalışarak akşam 5 ten 10 a kadar cıktıgı işte 30 paket atmış (1500 tl ) + benzin parasını da yemeksepeti...
yani kimsenin hayatını yaşamadan yargılamak bana düşmez ama gerçekten ölüm kalım meselesi değilse çok zorlamana gerek yok. iş bulması zor diye biliyorum ama...
Onuda listeye ekledim 2000 dolarda iyiymiş teşekkür ederim tavsiyen için hocam çok şükür ölüm kalim meselesi değil sadece gençliğin verdiği para hırsı ve...
bak yanlış anlama seni tanımam etmem kötü bir niyetle de söylemiyorum ama kimse bu kadar çalışmayı uzun süreli kaldıramaz. bu işin yağmuru var çamuru var...
Migros yemek daha fazla veriyor olması lazım yolda kurye arkadaşımla denk geldik gösterdi, tek bildiğim 36.500 maaş + paket, mazot parası başta kendin...
Evet onu bende düşündüm hatta kaza yaptığını belirtip ordanda nasiplenebiliyormussun ama ben yinede giderlere ekledim çünkü evdeki hesap cidden çarşıya...
Yemekten biraz düşebilirsin çünkü iptal edilen siparişler oluyor böylece beleş yemekte çıkıyor arkadaşım söylemişti
1730562028
Ama 15 saat vücut kaldırırmı...