com2

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• com2
      com2, Yardım Nvidia ve Lanet Shadow Play Sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      ekran kartı sürücüsünü silip sıfırdan kurmayı denedin mi geforce experience desteği bitince otomatiik nvidia appe geçirdi beni öyle olunca sürücü falan...
    • com2
      com2, Yardım Nvidia ve Lanet Shadow Play Sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      sitelere girince klip almayı kapaması normal netflix kick falan oralarda kapıyor bende de kliplerle alakalı bir sorun vardı nvidia ayarlarının olduğu yeri...
    • com2
      tabi ki herkes her şeyi yapabilecek diye bir şey yok ama bu kadar da basit ve tek çözüm yolu olan şeyleride sormayın kardeşim ya.
    • com2
      com2, Turknete geçicem tavsiyeleriniz başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      sanırım millenicomu direkt iptal etmeden arayıp firma değişimi yapacağınızı söylemeniz gerekiyor öyle daha hızlı oluyor ben dsmarttan turknete geçerken öyle...
    • com2
      com2, Forumumuzda Kronik Çökme Sorunu Yaşıyor Musunuz? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      haftada 2 3 kez sayfayı yenileyemedigim ana sayfada eski konuların gözüktüğü hata alıyorum, bazen site kapanıp ana ekrana atıyor telefonumda.Çok nadiren...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,382
Üyeler
191,082
Son üye
quecyy
Geri