Hocam kampanyalarda puan ile ilgili bir şey yazmıyor.
Bu arada sırf indirimde diye almayı düşünüyorum ama basslar yetersiz gelebilir diyorlar. Film müzik...
HDMI Arc destekli soundbar veya hoparlörünüz varsa kablolu kullanabilirsiniz ama yoksa masraf tabi. Yine de dengi bi tv ye göre daha uygun kalacağından yeni...
Aynı indirim bundada varmışta Akakçe düzgün listelememiş. Çok iyi fiyat. Fiyatın sonunda ki 7 sayısı özel olarak son kez indirime girdiği ve birdaha...
İyi fiyat ve 7 rakamının bu anlama geldiğini bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu :D. Evde kullandığım 2024 çıkışlı olması lazım yakın zamanda abimlere de aldım...
Ama yine de beni alsam mı diye bir düşündürdü.. Aslında senin attığın modelde ve renklerinde goretex bakıyordum bulamamıştım. İlk attığımda clima olarak...
benim yapay zeka da sizin attığınız ayakkabı kadar dayanıklı olmadığını ancak suya dayanıklı olduğunu söylüyor :). Bu kodlar insanı gerçekten yanıltıyor ama...
Hocam goretex olsa bu modelleri de beğeniyorum ama su geçirmez değilmiş. AI da sonuç bu şekilde ;
3. Hangisi Daha İyidir?
Teknik donanım, malzeme kalitesi...
https://www.amazon.com.tr/adidas-TERREX-EASTRAIL-Ayakkab%C4%B1-Futbol/dp/B0F2GJSYG5/
Linkteki ayakkabıyı öneririm numara ve renklere göre fiyatlar biraz...
İlk kez kullanıcam ama söylediklerin düşündürdü. Yine de 2 sezon kurtarsın yeter diğerleri en az 2 kat daha pahalılar.
Hocam Rain Rdy su geçirmezlik...