Herkesi masum sanma seninle oynama ihtimalini göz ardı ediyorsun,yıldırımdaki kızlar hele hiç öyle diyebileceğin tipte olacağını sanmıyorum.Konuşmak...
Temizlik nasıl ? Küçük çaplı mahalle restoranında çalışıyorum,arka tarafta gördüğüm manzaralar berbat tabii ki kusursuz temizlik yapıyoruz ama büyük...
En son param güvende ile hd6650 ekran kartı satmıştım,para da değil hani 500 liraya falan sattım.Adam onaylama süresi boyunca onaylamadı en son süre bitti...
Kız mevzusu ne ? Kızın umrunda bile olmayacak sevgilin bile olsa maksimum 2 yıla ayrılıp gideceksiniz adam toplasan hadi bir nebze darp diye geçiyorda bıçak...
Param güvende her zaman alıcıyı korur,adam farklı bir kart yollayıp iade etse bir şey yapamazsın.Forumda da başka yerlerdede yaşayan var itiraz ediyorlar...
Termal macun değişimi için anakartı söküp tekrar topladım sistemi şimdi bu hatayı veriyor bütün kablolar doğru yerinde takılı hdd kablosunu 2 kere düzgünce...
Yasak konusu seni düşündükleri için,şimdilik hayatını buna göre şekillendirmen lazım benimkilerde öyleydi lgs günü sınavdan sonra annem direk artık git...