1000dolarlık ekran kartını 2000 dolara alıp sevinip halay çekmek yerine oturup bunu nasıl ne yapsak 1000dolara alabiliriz diye sorgulasanız çözüm yolu...
Intel şunun şurasında adam akıllı belki 1 yıldır ekran kartı piyasasında ve bence hala yazılımsal vs. olarak oturmadı. İnsanlar doğal olarak önyargılı...
Eğer bankada sıkıntısız bir şekilde online üyelik açabilirsen kredi kartını evine yollarlar. Premium kredi kartları dışında genelde adrese gönderiyorlar.
sıvı starsan sıcak su ile karıştırıp kovayı aletleri durula musluğu aynı şekilde bu sayede istenmeyen bakteriler mayaya nüfuz etmesin onun haricinde...
Kampanyayı ben şöyle gördüm. Ben uzun zamandır Prime üyesi değildim. Kitap almak için Prime üyesi oldum ve kitap siparişi verirken ödeme ekranında şu...
Elinize sağlık öncelikle hocam, aklıma girdi böyle bir set almak. Dışarda aşırı pahalıya patlıyor biralar, hele mekanda falan içmeyi saymıyorum bile. Hem...
Kamera tasarımı hariç hoş cihaz, imza tasarımları hoşuma gidiyor. Biraz Apple gibi yani eski sürüm Apple cihaz alan birisi piyasada o fiyata daha güncel bir...