Vallaha hocam 2. televizyon alışım olacak ilk alınan televizyon 15 yıllık televizyon öyle diyeyim size. O yüzden pek bilgim yok etraftakilerden yorum alarak...
Servis dediğini bir kurulumda bir de bozulunca göreceksin zaten. Beyaz eşya değil ki bu. Arıza durumunda sorun panel değilse yenisini yolluyorlar zaten.
Eski Televizyon'um bozuldu, ben de başlıkta yazdığım modeli alacaktım fakat her şeyi mükemmel olmasına rağmen servis sıkıntısı olduğunu duydum ve önermedi...
Panel kalitesi belli olmayan ne olduğu belirsiz markaları tercih etmiyorum da önermiyorum da maalesef. Her markayla alakalı sorun yaşayan bulursun. Ayrıca...
Hocam sevdiğim bir bilgili saydığım abim var iFFALCON için kesinlike bulaşma servis ağı diye bir şey yok zaten TLC'nin servisi de yok KVK diye bir firma...
TCL de Kutusundan çıkıyor mu bilmiyorum ama benim C5 LG de çıkmamıştı. Onun için servis ile görüşebilirsiniz. Muhtemelen çıkmıyordur.
1770586077
Panel LG...
Evet IPS panelleri için. Oled harici LG tv alma. LG oled tv haricine IPS panel kullanıyor ve mini led arka aydınlatmalı IPS modelleri iyi sadece. Tahmin...
Teşekkür ederim hocam öneriniz için büyük ihtimal bu ürünü alırım.
1770584274
LG den uzak durun demişsiniz yukarda onu anlayamadım tam olarak sadece IPS...
Bu bütçelerde TCL en iyisi. İffalcon da TCL nin alt markası. Arçelik-beko gibi düşün.
Alternatif marka olarak samsung, Nexstar gibi markaların Mini led tv...