Ben spora başladım başlayalı zaten hergün 500-600 gram tavuk yerim. Kahvaltıda cok kasmıyorum bazen 5 yumurta bazen tost. Şekeri neredeyse 0 a indirdim bi...
haftada bir iki dana ciğer yiyerek her gün et balık 10 yumurta yiyerek 2-3 ayda sırtta feci bir kıllanma güç artışı ve çavuşun şahlanışı değişti. beslenme...
önemli olan burada işlemcinin silikon kalitesi, mesela ben 3600 kullanıyorum diyelim 4.4 ghz 1.1 1.2v voltajda yürütürken diğer kişi 4.4 ghz'da 1.3v da bile...
ekran kartı girişini silgi ile silin hocam sonra onu taktıktan sonra güç kablosu takılı değil iken güç tuşuna 3-4 kez basın statik elektiriği atsın bios'ta...
6700xt ve üzeri bakın 5600xt kullanıyorum saf güç olarak 2060'ı elek eder ama artık teknoloji konuşuyor 2060 rtx dlss ile ezer geçer 5600xt'yi hem kartın 6...
2021 de 11 ilk tanıtıldıktan 3-4 ay sonra 11'e geçmiştim o zamandır kullanıyorum. hala 10 kadar stabil değil bu bir gerçek ki yakın zamanda 10'a geri bile...
Her gün 1 tane maden suyu içiyorum ama ve magnezyum eksikliği belirtileri falan da yok. En son 6 ay önce gibi kan testi yaptırmıştım. Her şey normal çıkmıştı.