soğutucu bloğu sökerken dikkat et işlemci blok ile yapışık halde eline gelmesin. başıma geldi 2 pinim yamuldu yıllardır öyle kullanıyorum sıkıntı olmadı...
her gün 300-400 gr arası tavuk tüketiyorum maalesef çükünüz içine kaçar çıkmaz dediğinize katılmıyorum ki hiç inmiyor :D testosteron için en önemli olan şey...
2 yıldır spor geçmişim var son 1 1.5 yıldır kreatin kullanıyorum 3-4 ay aralıklarla şu zamana kadar bir sıkıntı yaşamadım gerekli bir takviye mi bana...
Hocam yılda en fazla 10bin tl farkedecek dizel araba için belkide 100 bine yakın fazladan para ödeyeceksin bence yakıt hesabı anlamsız arabayı en geç 5...
fransız araçlarından nefret eden biri olarak c5 australe bin basar. yukarıda arkadaşın dediği gibi c5 konfor olarak daha iyi olabilir ama olay kalite...
https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-acil-sahibinden-koy-evi-1208216947/detay dediğin paraya bu evler var hocam, bana kalırsa o paraya...
2 yıldır sporla uğraşıyorum spor yapmıyorken onceki hayatımda hep sahte arkadaşlıklar vardı. spor yaptığımdan beri salonda tanıştığım kişilerle dostluğum oldu.
şeker olmadan da beyin çalışır merak etme. şeker zararlı olan bir şey değil zaten doğada olan bir şey, zararlı olan rafine şeker. bildiğimiz toz şeker.