Merhaba,
Honor 200 ü deneyimlemedim ancak Honor90 ilk çıktığı zamandan beri ön siparişle almıştım kullanıyorum. Fiyat performans konusunda cok memnun etti...
Bende kullanıyorum elbette ama yinede ben uyarmak isterim. Zira çok güvenilen birçok eklenti dönem dönem cookie hırsızlıklarına ve açıklar oluşturabiliyor.
Merhaba,
Evde kenarda duran mini pc ye aşağıdaki kaynaktan gerekli yüklemeleri sağlayarak basit bir şekilde öncelikle Adguard kurulumunu gerçekleştirdim...
Evet alındı alınmasına da denk gelen 2 personel beni delirtti diyebilirim. Switchler ve içerisinde bulunan wireless çip " Nearlink " diye isimlendirilen bir...
Merhaba,
Malumunuz geçtiğimiz günlerde AJAZZ diye diye ortalık yangın yerine döndü bir çoğumuz yakalayıp ürünü alabildik. Ürün an itibari ile tarafıma...
2 gün kadar oldu Twinmos Xtreme NV1TBG42280 aldım 2 adet.. Twinmos eski markadır sevdiğimde bir marka olduğu için tercih ettim. Testlerde aldığım hızlarda...
Bir çok firmada kulaklık hijyen açısından geri alınmıyor. Arızası olmayan kulaklıkta iade zaten alınmamalı.
Satıcıları bir kenara bırakın ve düşünün başka...
Güzel fırsat teşekkürler, Salonda ki sistemimde kullanmak için evolv shift x aldığımdan beri kalitesini o kadar beğendimki topladığım tüm sistemler sıvı...
Öncelikle hifi kablolu güçlü kulaklar için güzel bir besleme isteniypr ise amfi / ses kartı ciddi fark yaratıyor. Ben mesela pcde sound blaster x4 ile...
Momentum 4 ve xm5 kullandım ancak onları satarak Bowers and Wilkins Px8 edindim çok memnunum.. Öneririm Amfi ve kablo ile de şu sıra Hifiman Sundara...