fiyat farkıda önemli eğer arada fark yoksa 7500f 4060 derim am5 soket desteği hala var lga1700 ölü soket artık ekran kartını değiştirmek daha kolay olur...
onların haricinde yazdıklarımda benim önerilerim o zaman onlar harici ori serisini önerebilirim metroidvania olarak güzel bi oyun hollow knight olabilir
her yıl 8ay kullanırsın kafan rahat şekilde sadece fotoğraf çekmek için düşünme aktif kullanırsın. 19bine değer bence ama nasıl bi hayatın var bilemem o...
yd cihaz şuanda alınmaz bence 4+4 olayınada değişiklik gelebilir gibi gözüküyor çok ios kullanmak istiyorum dersen xs al derim tatmin eder gene
1735245094...
cs2 prime alma bomboş oyun şuanda
Rust zaman ayırmazsan eğer basene saat başı raid gelebilir
Sons Of the forest bakabilirsin,Days Gone belki olabilir,Elden...
10 -20k için 5 saat minimum ayırmak gerekli ona göre sen karar ver öyle istiyorsan işini bırakman gerekebilir yeni yıldan sonra. 400k için gerekmez böyle...
hocam zaten konum olarak başka seçeneğiniz yok gibi çok. 400k falan kek 2-3 saatle kesin kazanırsınız ben 10-20k falan istiyorsunuz sandım. tyt matematik...
Bizim tartıştığımız dönem hatırlarsan i7 12.nesil ve RTX 4060 nitro 5 30 bin liraydı zaten fiyatda rakipsizdi sorunlu cihaz ama şuan sorun lu denmez piyasa...
ilk 1000 vs hedeflemiyorum ama ilk 400k hedefim ayt ye bakmayı düşünmedim hiç 4 yıllık bölümler güzel olsada ben 4 sene gidemem birde alttaki gerçek mi...
yatırım doğru yaparsan uzun vadede (2-3 sene ellemezsen ve üstüne koyarsan) elinde patlamaz aksine getirisi iyi olur. bir anda varını yoğunu yatırırsanda...
Video atınca anladım kankada yazmaya müsait değildim o süreçte
1735164758
Hades daha çok rogue likeye kayıyor kanka hack and slash elementleri bulundursada...