I

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında Referanslar İkinci El Konuları

• I
      IATLASI, Yardım BEYAZ SİSTEM İÇİN HANGİ KASA ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam mesh kasa ile bu akvaryum arasında ne kadar sıcaklık farkı olur acaba 1739726467 Videoya baktım takılıyor ve sığıyor hocam izledim youtubede.
    • I
      IATLASI, Yardım Koskoca ülkede BEYAZ PSU yok başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      😂😂 haklısın valla 1739640219 😂😂😂
    • I
      Var asus rog loki 850 w var başkada yok zaten piyasada psu 😂
    • I
      Yani nadiren denk geliniyor beyaz stoklara denk gelirse alırım yoksa mecbur siyah. her şey hazır gibi bi psu yok trde diğer hepsi var hazır aldım ekran kartı...
    • I
      Yan koyarsam arkadan sırıtır diye düşünüyorum hocam güç kablo giriş yerinden bakalım zaten bulamazsam dediğim gibi siyah alacam zaten mecbur. 😂 dün...
    • I
      Şuanki kasam deepcool morpheus ilerde duruma göre akvaryuma geçebilirim oda geçersem lianli dynamic evo RGB OLACAK 1739635663 Saç koyulmaz heralde çünkü...
    • I
      Aynen öyle valla ben asus rog x870-a alırken asrock x870 steel legend yoktu piyasada ben aldıktan sonra geldi. Zaten herşeyi hazır 2 şey kaldı bi psu bir...
    • I
      Bunu gördüm ama baya eski bu birde aşırı pahalı. Dün nzxt c1000 1000 w vardı 9500 dü buna 14 k verene kadar asus rog loki 850w 12 k veririm daha iyi 😂 birde...
    • I
      Araştırdım 850 yeterli oluyormuş aslında 1000 alıyım ilerde yükseltme yaparım gibi düşündümde neyse gerek yok gibi bulamazsam az bir şey bekleyecem gelmezse...
    • I
      9800x3d ve 5080 veya 5070ti olacak sen 5080 olarak düşün hocam. Kasada 13 civarı fan olacak. 420 mm sıvı soğutma olacak anakart x870-a asus rog.
    • I
      850w gördüm başka göremedim 1000 alayım diyorum 1739623773 Yok açmıyorum hocam 😂 1739623790 Sinir oldum yeminle bulamamaktan koskoca türkiyede
    • I
      Sahinindene baktım tekrar max 850w var hocam
    • I
      Hocam boyayınca garanti dışı kalıyor ayrıca geçen baktım. Normal 1000 ve üstü alıp beyaz kablo seti filan alıp boyama veya kaplama fiyatıyla aynı fiyata...
    • I
      Valla bilmiyorum itopyada dün vardı dedim gaming gecesine belki indirimli yakalarım ordan alırım diye baktım yok gaming gecesinde dedim neyse alıyım...
    • I
      Bi bunu gördüm ama diğer psularla kıyaslayınca ciddi kazık. Bitane bulmuştum stokta vardı itopyada nzxt nin c1000 olanı yarın alıyım dedim stok kalmadı...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,908
Üyeler
168,055
Son üye