Yani nadiren denk geliniyor beyaz stoklara denk gelirse alırım yoksa mecbur siyah. her şey hazır gibi bi psu yok trde diğer hepsi var hazır aldım ekran kartı...
Şuanki kasam deepcool morpheus ilerde duruma göre akvaryuma geçebilirim oda geçersem lianli dynamic evo RGB OLACAK
1739635663
Saç koyulmaz heralde çünkü...
Aynen öyle valla ben asus rog x870-a alırken asrock x870 steel legend yoktu piyasada ben aldıktan sonra geldi. Zaten herşeyi hazır 2 şey kaldı bi psu bir...
Bunu gördüm ama baya eski bu birde aşırı pahalı. Dün nzxt c1000 1000 w vardı 9500 dü buna 14 k verene kadar asus rog loki 850w 12 k veririm daha iyi 😂 birde...
Araştırdım 850 yeterli oluyormuş aslında 1000 alıyım ilerde yükseltme yaparım gibi düşündümde neyse gerek yok gibi bulamazsam az bir şey bekleyecem gelmezse...
Hocam boyayınca garanti dışı kalıyor ayrıca geçen baktım. Normal 1000 ve üstü alıp beyaz kablo seti filan alıp boyama veya kaplama fiyatıyla aynı fiyata...
Bi bunu gördüm ama diğer psularla kıyaslayınca ciddi kazık. Bitane bulmuştum stokta vardı itopyada nzxt nin c1000 olanı yarın alıyım dedim stok kalmadı...