Hacenys
Reaksiyon skoru
448

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Hacenys
      Hacenys, Baseus Fc51 Powerbank alinir mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam anker ve baseus benim kafama yatanlar anker icin farklı model gonderiyor diyorlar bilginiz var mı? bir de bu ikisi bana sıkıntı çıkarmaz değil mi...
    • Hacenys
      hocam uzun omurlu olsun herhangi bir sorun yaratmasin 10000 mah 20000 mah farketmez 25w olsa da olur olmasa da olur samsung s22 kullaniyorum batarya boyutu...
    • Hacenys
      olabilir hocam bende suan arastirmadayim da net birsey bulamadim
    • Hacenys
      Hacenys, HT08 vs Bass BP1 Pro başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      cok basit zaten kulak pedleri filtremsi birseyle geliyor dolayisiyla hicbir zorlugu yok
    • Hacenys
      Hacenys, HT08 vs Bass BP1 Pro başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      yaklasik 6 aydir baseus bass bp1 pro kullaniyorum gayet memnunum sarji ve ses kalitesi asiri guzel hicbir sorun yok
    • Hacenys
      onda cok fazla kotu yorum var gercek kapasitesi 10000 mAH gibi yorumlar o yuzden biraz supheye dustum hizli sarj etmese de olur yeter ki sorunsuz olsun
    • Hacenys
      Hacenys, Aksesuarlar kategorisinde Baseus Fc51 Powerbank alinir mi? başlıklı bir konu açtı.
      https://www.hepsiburada.com/baseus-enerfill-fc51-bipow2-pro-dijital-gostergeli-super-hizli-power-bank-type-c-kablolu-usb-c-2-cikisli-20000mah-22-5w-beyaz-p-H...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,710
Üyeler
192,777
Son üye
salih4146
Geri