Hacenys
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 448
- Bütçe
- 1500
fiyati uygun gibi geldi sizce alinir mi?
onda cok fazla kotu yorum var gercek kapasitesi 10000 mAH gibi yorumlar o yuzden biraz supheye dustum hizli sarj etmese de olur yeter ki sorunsuz olsun1600tl ye 45w olani var kullaniyorum onu alin
bütçeniz hala 1.5k ise başka powerbankler önermeye çalışırımonda cok fazla kotu yorum var gercek kapasitesi 10000 mAH gibi yorumlar o yuzden biraz supheye dustum hizli sarj etmese de olur yeter ki sorunsuz olsun
istediğiniz özellikler n e hocamolabilir hocam bende suan arastirmadayim da net birsey bulamadim
hocam uzun omurlu olsun herhangi bir sorun yaratmasin 10000 mah 20000 mah farketmez 25w olsa da olur olmasa da olur samsung s22 kullaniyorum batarya boyutu kucuk o yuzden yanimdan hic ayirmayacagim birsey olacagi icin hafif olsa da iyi olabiliristediğiniz özellikler n e hocam
hocam uzun omurlu olsun herhangi bir sorun yaratmasin 10000 mah 20000 mah farketmez 25w olsa da olur olmasa da olur samsung s22 kullaniyorum batarya boyutu kucuk o yuzden yanimdan hic ayirmayacagim birsey olacagi icin hafif olsa da iyi olabilir
hocam anker ve baseus benim kafama yatanlar anker icin farklı model gonderiyor diyorlar bilginiz var mı? bir de bu ikisi bana sıkıntı çıkarmaz değil mi? tesekkurler![]()
Anker Zolo Powerbank (10K, 30W, Dahili USB-C Kablo) - Siyah - A1688 - Fiyatı, Yorumları
Zolo Powerbank (10K, 30W, Dahili USB-C Kablo) - Siyah - A1688 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
![]()
Xiaomi Power Bank 20000mAh (Integrated Cable) Light Gray - Fiyatı, Yorumları
Power Bank 20000mAh (Integrated Cable) Light Gray yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
![]()
Xiaomi Xiaomi 33W Powerbank 10000Mah Yüksek Hızlı Dahili Kablo Kompakt Tasarım - Fiyatı, Yorumları
Xiaomi 33W Powerbank 10000Mah Yüksek Hızlı Dahili Kablo Kompakt Tasarım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
![]()
Xiaomi Power Bank 10000mAh Krem Entegre Kablo USB ve USB-C Portu 22.5W BHR9072GL - Fiyatı, Yorumları
Power Bank 10000mAh Krem Entegre Kablo USB ve USB-C Portu 22.5W BHR9072GL yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
![]()
Baseus BASEUS Airpow Hızlı Şarj Powerbank 20.000 mAh ( 20W - 2 Port ) - Siyah - Fiyatı, Yorumları
BASEUS Airpow Hızlı Şarj Powerbank 20.000 mAh ( 20W - 2 Port ) - Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
![]()
Xiaomi 10000 Mah Beyaz 22.5w Powerbank Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı Türkiye Garantilidir. - Fiyatı, Yorumları
10000 Mah Beyaz 22.5w Powerbank Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı Türkiye Garantilidir. yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com