Rica ederim hocam piyasadaki çoğu stanttan daha kaliteli alma sebebim buydu para konusunda sıkıntım yoku nbayou bakıyordum ama gidip bunu sipariş ettim...
hocam bende de başta öyleydi - yöne çevirdim belli bi seviyeye indirince duruyor o seviyenin üstüne geçince yine yaylanıyor orda da baş kısmından en uçtan...
hocam öyle de olmadı 1 1.30 saat uğraştım sonunda hallettim içindeki yaylı kısımları inceledim flash açıp tornavidayla biraz oynadım içinden plastik...
Sonuna kadar getirmeyin . Eksiyi. Monitörü takıp öyle + - oynatın. Monitörü asagi yukarı yaptığınızda oynama olmayana kadar . Yani sizin en uygun ayarı...
hocam içinde yaylı sistem var şimdi farkettim ama kendi kendine yay geri kapanıyor kepçe kolunun hidroliği gibi aynı
1734693728
hocam - yi fulledim sizde...
Temudaki monitör standından aldım dostlar fakat ekte gösterdiğim +- yönünde alyanı nereye çevirirsem çevireyim kolun yukarı aşağı modülü çalışmıyor alıp...
önceden sistemi parça parça güncellemek o zamanın ekonomisinde bu kadar sekteye uğratmıyordu artık çok saçma ölü yatırım oluyor istediğiniz şartlarda yüksek...
2k bandında gördüğüm kadarıyla beyaz mouseler o fiyat bandında daha iyisi bulunabilir mi ki ya da ortamı bozmayıp logitech g pro tarzı devam etsem daha mı...