Paylaştığınız linkteki şikayetleri okudunuz mu? Kaç tane satılmıştır bilmiyorum ama toplam şikayet sayısı çok mu sizce? Ya da Ipad şikayetlerine hiç...
11.5s ile aynı işlemciyi kullaniyor
1735904913
Hocam ürün stoğu uzun zamandır yoktu ve kalem hediyesi yoktu bu üründe. Şimdi ürünün yeni versiyonunu...
Hocam büyük ihtimalle yeni çıkan bir işlemci çünkü matepad 12x versiyonu da Kirin T90 işlemci ile çıktı Kirin işlemciler Huawei nin kendi işlemcisi diye...
Cahil kullanıcılar üzerinden Huawei kötülemek yanlış.Adam YouTube görmeyince direkt basıyor kötü yorumu
1735903660
Bu arada kirin t80 hakkında kaynak...
Hocam sana bunu içtenlikle soruyorum cihazı bizzat kendin kullandın mı ? Forumdaki çoğu konunun altında eleştiri yaptığını görüyorum da . Cihazı 2 dkda çöp...
Bende Samsung S9 Ultra da var ve özellikle yolculuklarda (uzun uçak yolculuklarında) ve gece yatarken bir şey izlemek istersem Huawei'yi kullanıyorum, daha...
Reis ben android sürümüne felan bahane bulmadım zaten eleştiri noktam youtube bile izlenmiyor güncelleme almıyor diye bir laf attın. Bende buna istinaden...
Kim diyor bunu bende var. GBox Uygulamasi ile YouTube APP indirdim çokta güzel video izliyorum ?
1735897452
Hatta güncelleme de gelmiş güncellememişim ?