35 bin gibi paraya 5 ay önce aldım 9070Xt. En ufak sorun yaşamadım. Çok memnunum. Bu paraya hem 4k hem 2k iyi performans veren kart başka yoktur. Fiyat...
Reddite vs araştırma yaptım siyah ekran reset alanlar eğer kartta donanımsal arıza yoksa psu değişince düzelmiş yani diğer parçalar da iyi ve sistem stabil...
Hocam selamlar, laptop işlemcileri masaüstü gibi değildir. O gördüğün 86-90 dereceler Ryzen 7640HS gibi güçlü mobil işlemciler için aslında gayet normal ve...
PTTAVM mobil uygulamasında geçerli olan "Net10" kodu sayesinde AMD Ryzen 7 9700X, son bir yılın en düşük fiyatına iniyor. İhtiyacı olan değerlendirebilir...
https://www.itopya.com/lexar-2tb-nq790-gen4-m2-2280-ssd-7000mb-okuma-6000mb-yazma_u28743
DRAM yok, hızı iyi. Piyasadaki en ucuz 2TB M2 şu anda
edit: fiyat...
Havalar ısındı, 9700X işlemcim ile thermalright phantom 120se hava soğutucu ile beraber 4k yüksek ayarlarda max 72 dereceyi gördüm. Sizin o dereceler...
Tam ucubesiniz la size saydırmasam içimde kalırdı Arap kardeşlerine yardım için şimdi çabuk koşa koşa git savaşmaya 🤣🤣 belki senin yemediğin bir hamburger...
Boykot ediyorum diyen cahil cühelalar İsrail malı kullanmıyorum cart curt diyerek zarar vereceğini düşünüyor ya koskoca firmaya patlıyorum kanka ya🤣🤣 evdeki...