Hocam biz baya bir test tuşuna ve güç dilendi benim dişincesiz arkadaşım bastı bir sorun olmuş mudur fornite destansı en yüksek ayarlada arada gir donuyor
Hocam anladığım kadarıyla siz bu tür şeylerden çok iyi anlıyorsunuz benim sizlereson bir sorum olacak daha önce yazmıştım klavye sıkırnlı olduğu için biz...
Hocam sizce parçalar uyumluluğu nasıl ileride aynı 16 GB ram daha alacağım ve RTX 4060 Tİ 16 GB yada RTX 4070 bu sistem ileride update etmeye uygun mu...
Format attığınızda tüm driverlar gider zaten ihtiyacınız olan ekran kartı driveri sonrası pek sıkıntı olmuyor işte chipset falan indirmeseniz bile çoğu...
Hocam format atacağım Windows update edip ekran kartı ve anakarat chipset kuracağım driver booster yükledikleri gider mi
1736164670
Hocam format atacağım...
Hocam son bir sorum olacak bilgisayar kurarken çok aksilikler oldu sıfır aldığım klavye bozuk geldi tuşlar çalışmadı kurulum sırasında biosa giremedim bu...
Hocam birde son olarak önce bios güncelledik daha sonra Windows 11 kurduk ve son olarak ram mhz en son arttırdık bu sorun olur mu yani bunun bir sırası...
Selamlar demonte hazır sistem aldık sistemi arkadaşım kurdu ben farklı bir işle uğraşırken driver booster yüklemiş ve taramış kendisi bunu ben yıllardır...
Selamlar öncelikle fotoya tiklayip bakabilir misiniz daha önce bu usb rufus ve Windows iso dosyasi kurmustum bugün güncel olmasi agisindan biçimlendirip...
Selamlar öncelikle fotoya tiklayip bakabilir misiniz daha önce bu usb rufus ve Windows iso dosyasi kurmustum bugün güncel olmasi agisindan biçimlendirip...
Selamlar öncelikle fotoya tıklayıp bakabilir misiniz daha önce bu usb rufus ve Windows iso dosyası kurmuştum bugün güncel olması açısından biçimlendirip...