Hocam hazır sairmelrde iade olmuş ayıplı ürün yada 2. El parça gelmesinden çok korkuyorum o yüzden bu şekilde aldım arkadaşım sistem toplamadan anlıyor bana...
Ram alırken aynı değerlere sahip ram almaya dikkat edin.Argbleri fanların modunu kumandadan ya da anakarttan değiştirebilirsiniz.Fena bir sistem olmamış bence.
Hocam sizce fiyat iyi mi birde sürekli YouTube üzerinden hazır sistem alınınca yapılması gereken videolara bakıyorum kafam çok karışıyor sistem geldiği...
Pahalı almışsın diyenler olursa engelle onları monitör dahil on numara fiyata almışsın hayırlı uğurlu olsun. İleride, aldığın RAM'in aynısından bir adet...
Hocam sizce fiyat iyi mi birde sürekli YouTube üzerinden hazır sistem alınınca yapılması gereken videolara bakıyorum kafam çok karışıyor sistem geldiği...
Selamlar hazır sistem sipariş verdim arkadaşım ile kuracağız kendi sistemini kendi kurdu demonte olarak almam beni daha çok rahatlattı bir kaç ay sonra bir...
Selamlar hazır sistem sipariş verdim arkadaşım ile kuracağız kendi sistemini kendi kurdu demonte olarak almam beni daha çok rahatlattı bir kaç ay sonra bir...
Hocam aslında ben vade farkına üzülmedim ne yapayım nakit param yok ben sadece bana söylenenleri kagaya taktım kazık yemişsin geçmiş olsun demelerine...
Hocam ben taksitle alabilirim birde YouTube da ki kanalların yaptığı sisteme yerişemiyorum vade farkı yine çok olur
1735557628
Hocam bazı arkadaşlarım...
Hocam iade deyim mi hazır kargoya verilmeden 8k vade farkı şok mu istediğim paçalar ve markalar
1735556893
Hocam iade deyim mi hazır kargoya verilmeden 8k...
Evet ya bir yandan yılbaşı sonrası artacak olan fiyatlar korkuttu aslında bana sistem 31k ya geldi
1735556285
Hocam onada bakrım ama aylık 15 küsür ödeme...