Hocam dediğiniz gibi kontrol ettim. 1 sürüm gelmiş benim mevcuttaki sürümün üstüne. Q-Flash ile beraber BIOS sürümünü update ettim. Şimdi tekrardan bir...
Yok örnek olarak Furmark testi yapmıştım. Sıcaklık falan gayet yerindeydi ve uygulama kapanmadı.
BIOS un güncel olup olmadığını nasıl anlayabilirim ve...
Selamlar. Aşağıda yazan sistemde önceden ekran kartı olarak 3060 TI kullanıyordum fakat her oyunda GPU hatası verip beni oyunlardan atıyordu. Bende dedim...
5000 serisini bekle demek isterim fakat son günlerde çıkan haberlerden sonra ne zaman ülkeye gelecek hatta gelip gelmeyeceği bile belli değil o yüzden...
Önce ekran kartını alma sebebim aslında mevcutta olanın bozulması. Şimdi güzel bir kart alsam 2 3 ay sonra direkt Anakart, İşlemci ve Ram leri AM5 ve DDR5 e...
Sakin HB üzerindne alma şu son 1 haftadda 1 açık işlemci 1 arızalı annakartla uğraştım. Amazona bak direk Amazon'un ssattığı ürünlere ya da Vatan ve...
2. El RTX 3080 ya da 3080 Ti alabilirsin, 10-14K arasında bulunabiliyor sarı sitede.
Ya da AMD tarafına da yönelebilirsin ama AMD kartlara çok hakim değilim...
Hocam ben daha 2 gün evvel RX6700XT aldım eğerki paranız varsa nvdia alınır ama 4070 gibi bir kart alamayacaksanız amd yönelin 4060 almak yerine aynı paraya...
4060 şu an alınmaz çünkü arttık 5 serisine geçiliyoor ve 4 sserisi üreititmi durdu. Ben 4070 Super aldım ve 5 serisini geçeceğim en az 5 sene oynatır o kartt