Bu marmaray duraklarının içinde emanetmatikler oluyor deniyor esenlerde yokmuş sanırım m9 olimpiyat durağında veya diğer otogarlara giden durakların...
yapabiliyorsan geliş için harem otogarını seç kadıköye dediği gibi baya yakın dönüş için esenleri seç sabah laptopu alırsın avm yada bi cafede kontrol...
önceden satıcıyla konuşup onunla nerede buluşacaksan bileti ona göre al anadolu tarafındaysa esenlerden bir daha git gel çok uğraştırır karşıdaysa esenlerde...
Alacağım kişi kadıköyde daha 3 hafta olduğundan tam planlamadık ama konser avrupada olduğu için alibeyköy ya da esenlerden gidip gelirim diye planlıyordum...
Hem ilanı koyanlar param güvende istemediğinden hem de kanye konseri olduğundan gidiyorum uçakla 3 saate düşürsem hem otel lazım hem de bayram olduğundan...
Basit planım 29 mayıs gece 11de otobüse binip sabah 11 gibi esenler otogarından çıkıp bir yerde satanla görüşüp akşam 9 konserine kadar bir şeyler yapacağım...
Mayıs sonundaki konser ve elden ikinci el laptop almak için İstanbul'a gideceğim fakat hayatımda hiç İstanbul'da bulunmadım o yüzden konsere gelecek ya da...