Arayıp geri iade et yarın öbür gün sorun yaşama evet onların hatası fakat bilgin dahilinde sen bu durumdan faydalanirsan damga yiyebilirsin hem etik değil
Kanka kızın sevgilisini sinirlenip öldürlüğünü düşün. Sana da 18 yıl hapis cezası verdiklerini düşün.
Kız der zaten umurumdaydınız gider başkasını bulur...
2024 sonunda çıktı. Bu fiyata i5 yok ki alalım .Olsa dükkan senin . Ofis öğrenci için ideal bence. Ekran ips 120 hz için iyi bir alternatif. Bunula kazı...
1.0 diye motoru küçümsemeyin 60bin km'dir 2017 A3 1.0TFSI kullanıyorum ve ne kalkış esnasında ne yüksek hızlarda (150-160) beni üzmedi. 184hp 2.0 dizel Bmw...
3 Silindir motor. Performans ne kadar tatmin ederse etsin, çok sıkıştırırsan elinde kalır. 0 olsun, benim olsun, garantili olsun diye şu araçlara şu...
1.0 olmasına bakma 115 HP beygir var. Performansı gayet yerinde. Yokuş çıkarken öyle bayılma vs gibi sorunları yok. Yalnız 1.0 motor olduğundan İstanbul...
Performans olarak gayet tatmin edici. Ayrıca geleneksel Triger kayış sistemi var. Bence bu fiyat çok makul. Aldığım için söylemiyorum objektif yorumumdur