hayırlı olsun şimdiden
1768682381
Hocam bu sorunlar hep tartışılır teknolojik ürün sonuçta hata olabilir ama büyük bir sorun olsaydı globalde özellikle...
Şöyle söyleyim Nitro serisinde de Mercury serisinde de yani iyi olan A sınıfı olan kartların kişiler tarafında problemli olduğu iyi olmadığı tartışılıyor...
Zaten görsellik haricinde bu kartın A sınıfı kartlar arasında en iyi soğutan kartlardan birisi olduğunu biliyorum yani en iyi performans verenlerden birisi...
ben bu gözle bakmıyorum hocam nedeni ise gamepowera hep kötü dediler hep berbat dediler mouse ve kulaklığını kullandım hiç sorun yaşatmadı bana. steelseries...
Vatan ve n11 var n11 42k bandında vatan 44 vatandan 40.000 TL’ye alabiliyordum o yüzden onu kaybettim küçük bir indirim yakalamaya çalışıyorum acele etmiyorum
satıcı güven veriyorsa alınabilir bence 40 42 bandına hatta daha iyi olur para cebinizde kalır. ben baktığımda sadece pttden satıcı vardı amozon harici, ptt...
Kartın diğer satıcılarda uygun hali var yani 40 42 bandında
1768676724
Evet amacım zaten tamamıyla bu yani 3.05 peşinde olsaydım ucuz olarak yoksa çoktan...
Size göre boş iş olabilir ama bence değil, estetik bana göre daha önemli mesela ve kart çok eski değilse ki 9070xt değil üst seviye modeller her zaman...
Arkadaşlar yakın zamanda indie oyunlara sardım biz güzel geldiler ve en sonda paper lily chapter 1 i bitirdim ve 2.5D piksel tasarımda daha fazla oyun...
güzel karttır ama bence fiyatı pahalı, tepe model istiyorsanız bu kartın ve tasarımı size uygunsa nitro+ bakabilirsiniz onun dışında baya sevdiğim model...
bu bütçeye benim 2 önerim olur, yurt dışında da ülkemizde de baya güzel ilgi gördüğünü düşündüğüm güzel ama tasarımı herkese gitmeyecek: 8bitdo ultimate 2c...