eğer ingilizceniz varsa yabancı kanalların videolarına da bakın mutlaka, 9950X3D2 bence ne yapabildiklerini ve teknolojiyi göstermek içindi, belkide ileride...
hiç kimse tavsiye etmiyor bence de gereksiz bir hamle olur, 9950X çok iyi bir işlemci zaten. 9950x3d2 sadece %5-10 arası bazı testlerde performans artışı...
maks bütçem 30k ama S25fe için 32 ye çıkarım daha üstü maalesef olmaz, One UI gibi stabil ve akıcı bir arayüzü olan ve S25 fe ye rakip olabilecek daha ucuza...
ben geçen hafta asiahorse nyota aldım 6 tane ters 2 tane düz olacak şekilde. o11 vision compactta kasa çok güzel durdu. sessiz moda aldım çok az ses...
bende ondayımda bana olmasada bunlar konuştuğum bazı kişilerde de olmuştu neden oluyor bilmiyorum ama galiba ayrımcılık olabilir 😂 işin garibi niye herkese...
evet orda ayıp etmişler biraz ya, githuba öğrenci planınıda deneyeyim şimdi
1775780188
sende hangi plan var ? ona görede olabilir. şimdi ucuza bir plan...
ben takıldım 2 kere de bana da sitede token falan dese de öyle gibi gelmiyor, her gün baya kullanıyorum ben ve sadece 2 kere olması şaşırtmıştı, normalden...
yok hocam Gemini CLI, claude code gibi cmd üstünden çalışıyor, proje klasöründe açıyorsunuz cmd yi ordan giriyorsunuz. Antigravity gibi aslında ama biri...
fsp yi çokça kullanan gördüm yabancı kanallarda dediklerini bilmem ama attığım 4 modelde listede b tier üstü ve NZXT nin adam akıllı kötü güç kaynağı çokta...
ayarlar-kişisel bağlam- gemini için talimatlarınız kısmındakiler veya claude da ise hafıza aktarmayı kullandım gemini ya prompt attırıyor ordan aktarıyorsun...
benim her söylediğimi yapıyor sıkıntı yaşamıyorum hocam, claude sonnet kullanıyorum şu an ücretsizdeyim ama bugün ücretliye geçmeyi düşünüyordum sonnet...