• Flowy*
      Flowy*, Tyt kaç aydabitebilir? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      415 puan civarı ocağın 20sinde başlayacağım gibi
    • Flowy*
      Flowy*, Tyt kaç aydabitebilir? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      ocağın 20sinde telefon alıp başlamayı düşünüyordum ama genede başlıyım madem
    • Flowy*
      Flowy*, Konu Dışı kategorisinde Tyt kaç aydabitebilir? başlıklı bir konu açtı.
      Tytde şu an hiç çalışmadığım halde 35-45 arası netlerim oluyor sınıfa göre fazla şimdiden başlayayım mı yoksa 15 tatilde mi başlayayım?(Sadece tyt sınavına...
    • Flowy*
      16 Pro’nun pili 15 Pro Max’e yakın. Başarılı pili var. Depolama bir şekilde çözülür. 16 Pro hem sıfır hem de güncel olması açısından daha mantıklı.
    • Flowy*
      Flowy*, İ15 pro max mi i16 pro mu daha iyi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam batarya ve depolama konusunda iphone 15 pro max daha çok hoşuma gidiyor gene de 16 proyla mı devam edeyim
    • Flowy*
      Flowy*, Telefon Önerileri kategorisinde İ15 pro max mi i16 pro mu daha iyi? başlıklı bir konu açtı.
      2sinden birisini alcam fiyatlar şöyle i15promax=75k ( %96 batarya, temiz kullanılmış 19 ay garantisi var ) i16pro=87k ( Sıfır ) Hangisi daha mantıklı yarın...
    • Flowy*
      Flowy*, PTTAvm güvenilir mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      almayacam babam da ptt zaten güvenilir değil dedi
    • Flowy*
      Baya araştırdım da bazılarının eline sahte ürünler falan gelmiş o yüzden çok tereddüt içerisindeyim
    • Flowy*
      https://www.pttavm.com/apple-iphone-16-pro-max-256-gb-col-titanyum-ithalatci-garantili-p-1045860690?position=15&utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campa...
    • Flowy*
      iphoneları ucuz olduğu için şaşırdım korkuyorum da
    • Flowy*
      hocam herkes güvenilir değil diyor ben anlamadım Telefon alanların elinde patlıyor diye bir şey gördüm başka forumlarda
    • Flowy*
      Flowy*, Yurt İçi Alışverişi kategorisinde PTTAvm güvenilir mi? başlıklı bir konu açtı.
      Bir telefon alacam dedim bi baktım fiyatlar harbi ucuz iphone 16 pro 86k pttavm güvenilir mi?
    • Flowy*
      Flowy*, Telefon Önerileri kategorisinde Telefon önerisi istiyorum başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar yurt dışından iphone 16 pro max(50.000 tl) alıcam sizce mantıklı mı yoksa başka telefon mu alayım?
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,099
Üyeler
167,605
Son üye