yazıyor işte değişime alındı demiş değişim yapacaklar penta genelde büyük distribütör olduğu için değişim kararı verirse kendi gönderiyor logitech mouse'da...
ilk oyuncu koltuğum xprime cool'du benim için kötü bir tecrübe oldu oturma kısmında kırışıklar mevcuttu bu şekilde nasıl gönderdiler anlamadım zaten ilk...
şu an OLED alacaksanız bu modelden başkasına yönelmeyin arkadaşlar marka fanatikliği vs anlamayın lütfen sebebi şu an bu panel en güncel teknoloji ile...
şu an ülkemizde değil globalde de gigabyte lansmandan ötürü uygun bir fiyattan ön siparişe açtığı belirtiliyor (OLED'ler arasında) yurtdışında da 500-550...
GIGABYTE MO27Q28G 4. nesil yeni WOLED panel kullanıyor, bu panel 2025 yılında LG display tarafından üretildi. ve yeni yeni markalar bu paneli kullanan...
GIGABYTE MO27Q28G 4. nesil panel kullanıyor, bu panel 2025 yılında LG display tarafından üretildi. ve yeni yeni markalar bu paneli kullanan ürünlerini...
PCIE_8PIN_PWR ışığı kırmızı yanıyor
PCIE_8PIN_PWR konektörü, USB 20 Gbps Type-C® Ön Panel konektörü için PD3.0 desteğine güç sağlıyor
ön panelde USB 20 Gbps...
Valla dostum orası muamma cw'nin tamiri mümkün değil genelde birebir değişim kararı veriyorlar ve sana bir RMA belgesi veriyorlar sende aldığın yerden...
cw sorunu gibi duruyor değişim talep et sistem yüke girdiğinde bobinler iyi sarılı değil galiba cızırdama yapıyor bu genelde sorun değil deniyor ama çıkan...
Daha çok fan daha iyi demek değildir, fan akışı düzgün değilse isterse 20 fan olsun düzgün performanslı bir sistem olmaz.
ideal hava akışını düzgün şekilde...
Sinerji Bilgisayar'da yaşadığım ilk ve son sipariş deneyimimi paylaşmak isterim.
bundan 3 yıl önce razer basilisk v2 mouse arayışına grdim,o dönem en...