ışık sızması olmayan monitör yok ki dostum İPS'ın en kralınıda alsan o ışık sızması illaki olacak. şansına kimisinde çok azken kimisinde çok belirgin...
küçük usb ile çalışan masa fanları iş görür ama çok kısıtlı alanı soğutur birazda sesli çalışır.
ben yazın pc başında serinlemek için aşağıda ki ürünü...
WOLED'in yapısından kaynaklanıyor kaplamadan değil bu banding durumu glossy kaplama asus'da da var mat kaplama LG ve gigabyte modelinde de,
millet buna çok...
ön sipariş nedeniyle o fiyattı, bu fiyattan ötürü tr'ye gelen tüm ürünler satıldı, bu saatten sonra stoklara girerse o fiyattan mı girer emin değilim...
Bir ara OLED G6 kullanmıştım arka kısım gerçekten çok ısınıyor, kışın neysede yazın mutlaka küçük bir fan ile desteklenmesi gerekebilir ki yazın bir fanı...
PG27AQWP-W bu modelde anlam veremediğim asus güç ünitesini dışarı konumlandırmamış bu ekstra ısı yaratır neden böyle tasarım yapmışlar ilginç bu modelde ilk...
dostum monitör dünyasında kusursuz sorunsuz bir panel kullanan monitör daha üretilmedi, şu an sorunsuza en yakın paneller OLED'ler onlarda bile kronik...
benim çektiğim bir foto yok gri arka planda bantlanma görülüyor aşağıdaki gibi, gri rengin şiddetine göre bu bantlanmayı net görebiliyorsunuz yada çok az...
4.nesil woled paneller şu an en güncel teknolojiyle üretilmiş paneller 3.nesiller artık geride kaldı, 4.nesilde ciddi anlamda enerji verimliliği var. ilk...
Hdmi 2.1 ile kullanmanızı tavsiye ederim dp 1.4 artık geride kaldı hdmi 2.1 daha geniş bant genişliği ve 12bit renk derinliği gibi fark yaratıyor ancak...