zotac 50 serisinde malzeme kalitesini arşa çıkardı özellikle solid serisi acayip kaslı bir kart amp'den bahsetmiyorum bile alabiliyorsanız solid güzel...
50 serisinde 5060 ti 16gb, 5070 ti ve 5090 dışında diğer modellere yönelmeyin çünkü ara modeller gelecek yıl bitmeden, 5080 alacağınıza gidin 5070 ti alın...
itopya'dan mağazadan bir şey alacaksanız alın e ticaret kısmına bulaşılmaz yani cidden ssd alan birine nasıl klavye mouse gönderdiniz cidden pes doğrusu
Şöyle söyleyeyim ben her zaman osd tuşundan mutlaka monitörün gücünü kapatan birisiyim. bu durumu'da o zaman fark ettim. kısa süreli kullanımda güç kapat...
1)piksel kaydırma otomatik çalışıyor ayarı yok masaüstü kullanımda dikkatlice bakarsan mutlaka piksel kaydırma işlemine denk gelirsin msaüstü kullanımda 2...
Dostlar satın alanları şimdiden uyarayım. Arkadaki joistiğe öyle asılmayın elinizde kalır. Amazon yorumlarında, reddit yorumlarında defalarca o tuşun...
yukarıda ki mesajlarımda yazdım yeni nesil oled'leri yakmak için çok uğraşmanız lazım, ilk nesil oled'ler gibi değil çok fazla koruma var hem yazılımsal hem...
parlaklık bende düşük 50 üzerinden 10 yada 15'de olabilir çok yüksek parlaklık sevmiyorum genel anlamda gözümü yoruyor önceki lcd monitörde'de 100 üzerinden...
20k'ya oled çok iyi fiyat oled başka dünya standart IPS,VA panelli monitörlerle karşılaştırmayın, sabit görüntüde çok bırakmamaya çalış dedim ama monitörde...