Ben aşırı beğendim dlss 5 ile görsel kalite arşa çıkacak. şu an sadece rtx 50 serisine geliyor ama bu teknolojinin tam anlamıyla randımanlı çalışması için...
mx6 ve mx7 sürülecek macunlar değil, üretici sayfasını bir okuyun lütfen ezbere iş yapmayın. mx4 öyle değil mesela onu sürüp yayabilirsiniz.
arctic bu iki...
tercih edebileceğim model olmaz en büyük nedeni Isıyı hızlı dağıtan heat-pipe sistemi yok ve arka kısım komple plastik kasa kışın neyse'de yazın ciddi...
Ekran kartında problem olabilir vram arızası gibi
pc'yi her açtığında ekranda bu şekilde çizgiler görüyorsan ekran kartın arızalanma ihtimali yüksek düşük...
HT'ye ultra serisinde gerek yok ki zaten çekirdekler yeterli seviyede boş yere yük getirirdi mevcut konfigürasyonla gayet yeterli seviyede ben bu seride en...
Ultra serisini millet beğenmedi ama işlemciler genel performans anlamında gayet iyi işler çıkarıyor, 13 ve 14. nesiller gerçekten rezaletti ama 15.nesilde...
Tandem Oled'lerde gray banding var, panel piyangosu diye bir şey yok onu diyenler gri rengin düşük tonlarını açınca yok gibi gösteriyor gri %90 95 bandında...
Micro Lens Array teknolojisi 3.nesil woledler ile geldi, 4.nesilde tandem yapıya geçildi MLA teknolojisine gerek kalmadı
tandemi tavsiye etmemin sebebi...